Brand ambassador της Puma η Ελένη Φουρέιρα

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Ελένη στην οικογένεια της PUMA ως brand ambassador», δήλωσε ο Johan Kuhlo, Γενικός Διευθυντής EEMEA Distribution στην εταιρεία.

Brand ambassador της Puma η Ελένη Φουρέιρα

H Eλένη Φουρέιρα υπέγραψε ως brand ambassador της αθλητικής εταιρείας PUMA, στο πλαίσιο της οποίας θα υποστηρίξει τις καμπάνιες Sportstyle και Training της εταιρείας.

Με 1,2 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια streams της μουσικής και των βίντεό της, η Φουρέιρα έχει δημιουργήσει πολύ ισχυρούς ακόλουθους κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η οποία μετράει ήδη περισσότερα από 14 χρόνια. Είναι γνωστή στο ευρύτερο ευρωπαϊκό κοινό για τη θεαματική ερμηνεία του τραγουδιού της «Fuego» στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2018.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Ελένη στην οικογένεια της PUMA ως brand ambassador», δήλωσε ο Johan Kuhlo, Γενικός Διευθυντής EEMEA Distribution στην PUMA. «Το στυλ και η στάση της ταιριάζουν απόλυτα με τις αξίες της επωνυμίας μας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v