Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παράνομη πρωτόδικα η 24ωρη απεργία στον ΟΑΣΘ την Πέμπτη

Η διοίκηση του οργανισμού, με την ανακοίνωσή της ζητά από τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ να απέχουν από την πραγματοποίηση της απεργίας και έτσι τα λεωφορεία αστικής συγκοινωνίας να κυκλοφορήσουν κανονικά. Τι διεκδικούν

Παράνομη πρωτόδικα η 24ωρη απεργία στον ΟΑΣΘ την Πέμπτη

Παράνομη κρίθηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η 24ωρη απεργία που προκήρυξαν για αύριο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, όπως ενημερώνει με σημερινή του ανακοίνωση ο οργανισμός.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΟΑΣΘ καλεί τους εργαζομένους του οργανισμού να απέχουν από την πραγματοποίηση της απεργίας και έτσι τα λεωφορεία αστικής συγκοινωνίας να κυκλοφορήσουν κανονικά.

Η διοίκηση του οργανισμού, με την ανακοίνωσή της ζητά από τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης και να αποφευχθεί η ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό.

Υπενθυμίζεται ότι οι βασικές διεκδικήσεις που οδήγησαν τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ στην προκήρυξη της αυριανής 24ωρης απεργίας είναι η υπογραφή της νέας επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, το περιεχόμενο της οποίας έχει ήδη συμφωνηθεί από τον Δεκέμβριο του 2021 και η επαναφορά των δύο επιδομάτων θέσης ευθύνης και ανθυγιεινού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v