Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Kaizen Gaming στην κορυφή της Ευρώπης στα Best Workplaces 2021

Μια εταιρεία που διαθέτει 1.200 εργαζόμενους που μιλούν 17 γλώσσες κατάφερε να δημιουργήσει ένα ελκυστικό περιβάλλον απασχόλησης και να αναδειχτεί σε μια από τις καλύτερες εταιρείες της Γηραιάς Ηπείρου στον συγκεκριμένο τομέα.

Η Kaizen Gaming στην κορυφή της Ευρώπης στα Best Workplaces 2021

Μια θέση για την Ελλάδα στην πρώτη δεκάδα της Ευρώπης στη λίστα των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον εξασφάλισε η Kaizen Gaming. Και αυτό γιατί στη λίστα των Best Workplaces 2021 φιγουράρει στην ένατη θέση στην κατηγορία των επιχειρήσεων μεγάλου μεγέθους.

Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική επίδοση δεδομένου του προφίλ της επιχείρησης και της ταχύτητας με την οποία «γιγαντώθηκε». Πρόκειται για μια επιχείρηση που μετρά μόλις 10 χρόνια ζωής. Ξεκίνησε το 2012 από μια ομάδα 20 ανθρώπων για να γίνει σήμερα πλέον μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες GameTech εταιρείες διεθνώς. Διαχειρίζεται το brand Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έχει δημιουργήσει και το brand Betano με το οποίο δραστηριοποιείται σε ακόμα 8 χώρες του εξωτερικού.

Σήμερα είναι κυριολεκτικά μια «εταιρεία του κόσμου» με περισσότερους από 1.200 εργαζόμενους από 28 εθνικότητες που μιλούν 17 γλώσσες, ενώ έχει διπλασιάζει το προσωπικό της σε μόλις μια διετία.

Μότο της είναι ουσιαστικά το όνομά της, καθώς Kaizen στα ιαπωνικά σημαίνει «συνεχής εξέλιξη». Ακολουθώντας αυτό το μονοπάτι ανοίγει σημαντικά μονοπάτια για το προσωπικό που μπορεί να παίρνει πρωτοβουλίες που κάνουν την διαφορά και να εξελίσσεται διαρκώς. Παράλληλα, λόγω της φύσης της παρέχει τη δυνατότητα απασχόλησης τόσο με φυσική παρουσία όσο και με τηλεργασία.

Όπως εξηγούν στελέχη, οι αξίες της (People First, Passion, Get things done, Continuous improvement, Customer lens, One team) δεν είναι μέρος μιας εταιρικής παρουσίασης αλλά βασικό συστατικό της καθημερινότητας της Kaizen Gaming. Γι’ αυτό και η καμπάνια για τον εορτασμό της θέσης που κέρδισε στην διοργάνωση Great Workplaces 2021 «είναι αφιερωμένη στους Kaizeners σε όλο τον κόσμο, που βοηθούν ενεργά ώστε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα».

Πώς ανέβηκε η Kaizen Gaming στην κορυφή της έρευνας Great Place to Work:

  • Περισσότεροι από το 90% των εργαζομένων συμφωνούν ότι η Kaizen είναι ένα diverse περιβάλλον εργασίας, στο οποίο όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες.
  • 91% των εργαζομένων αισθάνονται ότι κάνουν την διαφορά στον χώρο εργασίας τους
  • 96% είναι περήφανοι που εργάζονται στην Kaizen Gaming, ενώ το 90% θα πρότεινε την Kaizen σε φίλους και οικογένεια ως ένα Great Place to Work
  • 98% των νέων εργαζόμενων ένιωσαν ευπρόσδεκτοι κατά τις πρώτες τους μέρες
  • 93% δήλωσαν πως εμπιστεύονται τους συναδέλφους τους
  • 94% θα έλεγαν πως η Kaizen Gaming είναι ένα Great place to work!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v