Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μύκονος: Στην αντεπίθεση το εστιατόριο που καταγγέλλεται για καβουροπόδαρα €600

Στη δικαιοσύνη στρέφεται το DK Oyster, που ήρθε στο επίκεντρο της επικαιρότητας για την υπόθεση με την Αμερικανίδα τουρίστρια. Υποστηρίζει ότι η καταγγελία είναι αβάσιμη και έγινε εκ των υστέρων.

Μύκονος: Στην αντεπίθεση το εστιατόριο που καταγγέλλεται για καβουροπόδαρα €600

Στην αντεπίθεση περνά το εστιατόριο DK Oyster στη Μύκονο, το οποίο βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα το τελευταίο διάστημα, μετά από καταγγελίες Αμερικανίδας τουρίστριας ότι η τελευταία κλήθηκε να πληρώσει 600 ευρώ για δυο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα.

Η εταιρεία υποστηρίζει κατ’ αρχάς ότι η τουρίστρια πλήρωσε κανονικά τον λογαριασμό, αφήνοντας μάλιστα και φιλοδώρημα, χωρίς να εκφράσει το παραμικρό παράπονο. Θεωρεί ότι η καταγγελία, που σύμφωνα με το εστιατόριο έγινε εκ των υστέρων, είναι απολύτως αβάσιμη.

Μάλιστα γνωστοποιεί ότι έχει ήδη αναθέσει στη δικηγορική εταιρεία ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ να στραφεί άμεσα ποινικά και αστικά, ασκώντας «τις αποζημιωτικές αξιώσεις μας για τη χρηματική ικανοποίηση της ηθικής βλάβης και τα διαφυγόντα έσοδα της επιχείρησής μας για τη δυσφήμηση που υφίσταται μέσα από την δημοσιοποίηση τέτοιων αβάσιμων καταγγελιών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το εστιατόριό μας λειτουργεί από το έτος 1964 έως σήμερα και όλα αυτά τα χρόνια βαδίζουμε με γνώμονα το γράμμα του νόμου και τον σεβασμό προς τους πελάτες μας. Τις τελευταίες μέρες η επιχείρησή μας έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα με αβάσιμες καταγγελίες και έχει υποστεί τεράστια δυσφήμηση και δυστυχώς κατ' επέκταση έχει πληγεί από αυτό και ο τουρισμός μας συνολικά.

Όλα ξεκίνησαν με την καταγγελία κατά της επιχείρησής μας από μία Αμερικανίδα τουρίστρια, η οποία αφού γευμάτισε στο εστιατόριό μας και ειδικότερα στην παραλία μας (Πλατύς Γιαλός), κάνοντας χρήση δωρεάν ξαπλώστρας και ομπρέλας, πλήρωσε κανονικά τον λογαριασμό για το γεύμα της, δίνοντας μάλιστα και φιλοδώρημα στο προσωπικό της επιχείρησης χωρίς να εκφράσει το παραμικρό παράπονο και την παραμικρή δυσαρέσκεια. Εκ των υστέρων αφού αναχώρησε από το εστιατόριό μας μείναμε εμβρόντητοι με την καταγγελία της, η οποία είναι αβάσιμη και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τι και πως υποκινήθηκε, πάντως σίγουρα υποκινήθηκε από αδιαφανή, αθέμιτα και προφανώς υποκρυπτόμενα ανταγωνιστικά συμφέροντα.

Αυτό που οφείλουμε να τονίσουμε είναι ότι η επιχείρησή μας είναι απολύτως νόμιμη. έχει εκλεχθεί δεκάδες φορείς από τους αρμόδιους ελεγκτικούς φορείς (ΑΑΔΕ, Οικονομική Αστυνομία, ΕΦΚΑ, υγειονομικό κ.τλ.) και δεν έχει βρεθεί ούτε μία παράβαση σε βάρος της, σε όλες δε τις υποθέσεις αφού εξετάστηκε δικαστικά ο νόμιμος εκπρόσωπός μας κηρύχθηκε αθώος. Η επιχείρησή μας δεν έχει σε βάρος της ούτε διοικητικές ούτε ποινικές παραβάσεις, απασχολεί δε νομίμως πλήθος εργαζομένων, συγκεκριμένα την δεδομένη στιγμή απασχολούνται στην επιχείρησή μας 32 εργαζόμενοι, οι οποίοι είναι νομίμως ασφαλισμένοι.

Η επιχείρησή μας είναι εφοδιασμένη με όλες τις απαιτούμενες άδειες για την σύννομη λειτουργία της και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να την δυσφημεί ανεπανόρθωτα με αβάσιμες και ψευδείς καταγγελίες, ούτε να αναδημοσιεύει αυτές χωρίς προηγούμενη διασταύρωση των πληροφοριών. Για αυτό τον λόγο η επιχείρησή μας έχει εξουσιοδοτήσει την δικηγορική εταιρία ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ να στραφεί άμεσα ποινικά και αστικά ασκώντας τις αποζημιωτικές αξιώσεις μας για τη χρηματική ικανοποίηση της ηθικής βλάβης και τα διαφυγόντα έσοδα της επιχείρησής μας για τη δυσφήμηση που υφίσταται μέσα από την δημοσιοποίηση τέτοιων αβάσιμων καταγγελιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v