Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΑΣΘ: Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων έως 22 Ιουλίου

«Παραμένουμε χωρίς Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, δίχως την επιστροφή των προβλεπόμενων επιδομάτων που μας στερεί η διοίκηση και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με τον φόβο για αναδρομική περαιτέρω μείωση μισθών», αναφέρει ανακοίνωση. Οι δράσεις.

ΟΑΣΘ: Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων έως 22 Ιουλίου

Σειρά κινητοποιήσεων, με εξάωρες στάσεις εργασίας και 24ωρες απεργίες, εξαγγέλλουν για την περίοδο από αύριο ώς τις 22 Ιουλίου οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), υποστηρίζοντας ότι «η αδιαφορία των αρμόδιων υπουργείων στην αντιμετώπιση των αιτημάτων μας, έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια της κοροϊδίας και του εμπαιγμού».

«Συνεχίζουμε οι εργαζόμενοι να παραμένουμε χωρίς Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, δίχως την επιστροφή των προβλεπόμενων και νομοθετημένων επιδομάτων μας που μας στερεί η διοίκηση του ΟΑΣΘ εδώ και μήνες, και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με την αβεβαιότητα και τον φόβο για αναδρομική περαιτέρω μείωση των μισθών μας» υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση του Σωματείου τους.

Αναλυτικότερα:

  • Στάσεις εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 4 μετά το μεσημέρι εξαγγέλθηκαν για τις 5, 7, 11, 15 και 20 Ιουλίου.
  • Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί και στις 13 Ιουλίου, από την έναρξη της βάρδιας ώς τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας
  • Ενώ 24ωρες απεργίες θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 22 Ιουλίου. «Για τη συνέχεια των κινητοποιήσεών μας θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v