Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SUV με την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία της Suzuki

Η Suzuki διατηρεί παραδοσιακά ηγετική θέση στην κατηγορία των SUV. Πέντε από τα επτά μοντέλα της είναι SUV. Το 60% των πωλήσεων της είναι SUV. Η Suzuki με τα μοντέλα της έχει παρουσία στα 4 κύρια segments της αγοράς: A SUV – Ignis, B SUV - Vitara, C SUV - S-Cross, D SUV – A Cross. Κατά αυτόν τον τρόπο, καλύπτει τις ανάγκες κάθε οδηγού. Advertorial.

SUV με την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία της Suzuki

Με 40 χρόνια εμπειρίας, η Suzuki συνεχίζει να δημιουργεί SUV 4x4 που θέτουν τα πρότυπα της κατηγορίας, ούσα μία από τις πρώτες εταιρίες που δημιούργησαν και πίστεψαν σε αυτού του τύπου τα οχήματα. Η αυθεντική τετρακίνηση ALLGRIP συναντά την υβριδική τεχνολογία και προσφέρει διασκέδαση τόσο στον αστικό ιστό όσο και σε off-road διαδρομές, χαρίζοντας απολαυστικές στιγμές οδήγησης. Με εξαιρετικά αναβαθμισμένο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, η περιπέτεια γίνεται απόλαυση που αποπνέει δύναμη και σιγουριά σε έναν απόλυτο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Παράλληλα, η τεχνολογία Suzuki Hybrid SUV προσφέρει πραγματική οικονομία και εξαιρετικές επιδόσεις, με σεβασμό στο περιβάλλον, χαμηλή κατανάλωση, εξοικονόμηση χώρου και χαμηλό βάρος. Χάρη στην τεχνολογία Suzuki Hybrid στα SUV, κάθε οδηγός έχει ενεργητική ασφάλεια στις καθημερινές διαδρομές, δύναμη και αυτοπεποίθηση στις εξορμήσεις στην εξοχή, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και δυναμικές επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου.

Hγετική θέση στα SUV

Η Suzuki διατηρεί παραδοσιακά ηγετική θέση στην κατηγορία των SUV. Πέντε από τα επτά μοντέλα της είναι SUV. Το 60% των πωλήσεων της είναι SUV. Η Suzuki με τα μοντέλα της έχει παρουσία στα 4 κύρια segments της αγοράς: A SUV – Ignis, B SUV - Vitara, C SUV - S-Cross, D SUV – A Cross. Κατά αυτόν τον τρόπο, καλύπτει τις ανάγκες κάθε οδηγού.

H Suzuki έχει το SUV που σου ταιριάζει:

  1. IGNIS The Ultra Compact SUV
  2. JIMNY The One and Only
  3. VITARA The Leader
  4. S-CROSS V The Family SUV
  5. ACROSS Plug-In 4x4 SUV

Τα ισχυρά σημεία των SUV της Suzuki

- Ηγετική θέση, τετρακίνητη κληρονομιά, καθιέρωσε την κατηγορία των SUV.

- Ευφυής χρήση της τεχνολογία με καινοτόμους τρόπους.

- Δημιουργεί αυτοκίνητα που απαντούν στις ανάγκες των ανθρώπων κάνοντας την καθημερινότητά τους καλύτερη.

- Συνδυασμός αυθεντικής τετρακίνησης (μηχανικής) και υβριδικής τεχνολογίας

Τα SUV διατηρούν τον Fun To Drive και Off-road χαρακτήρα τους προσφέροντας ταυτόχρονα οικονομία και φιλικότητα στο περιβάλλον. Η Suzuki είναι η πρώτη - και η μοναδική μέχρι σήμερα, μάρκα που διαθέτει μία εξολοκλήρου υβριδική και εξηλεκτρισμένη γκάμα.

IGNIS

Το νέο IGNIS Hybrid διαθέτει το ιδανικό υβριδικό σύστημα για αυτοκίνητα πόλης. Χάρη στο απλό, αλλά ευφυές στη σύλληψή του υβριδικό σύστημα, πετυχαίνει ακόμη μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και συνεπώς, μεγαλύτερη αυτονομία. Μία ηλεκτρογεννήτρια (ISG) υποστηρίζει τον εξελιγμένο βενζινοκινητήρα, επιτυγχάνοντας αυξημένες επιδόσεις, ενώ το χαμηλό του βάρος και η έξυπνα τοποθετημένη μπαταρία κάτω από το κάθισμα, δεν επηρεάζουν την εργονομία και την άνεση στην καμπίνα. Η πιο ξέγνοιαστη και άνετη οδήγηση είναι στο χέρι σας

Το IGNIS, το μόνο Ultra Compact SUV που παράλληλα είναι και υβριδικό, αποτελεί την τέλεια λύση για απολαυστική οδήγηση τόσο εντός όσο εκτός πόλης.

Σχεδίαση που ξεχωρίζει

Λιτή σχεδίαση υψηλής αισθητικής, που αποπνέει ποιότητα και δυναμισμό.

Κινητήρας 1.2 DUALJET

Ο νέος βενζινοκινητήρας 1.2 συνδυάζει την απόδοση με τη χαμηλή κατανάλωση.

Άνεση και ευελιξία

Το IGNIS, διαθέτει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του και κάνει τις αποδράσεις σας εκτός πόλης ακόμη πιο άνετες και εύκολες.

GRIP CONTROL

Η λειτουργία αυτή εξασφαλίζει την ομαλή εκκίνηση σε ολισθηρά οδοστρώματα με χιόνι ή λάσπη. Έτσι, το IGNIS προσφέρει ύψιστη ασφάλεια ακόμη και στις πιο απαιτητικές διαδρομές ενώ παράλληλα, οι επιδόσεις τετρακίνησης θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο σε κάθε περίσταση.

Το νέο IGNIS πρόκειται για το μοναδικό SUV υβριδικής τεχνολογίας στη μικρή κατηγορία, που ταυτόχρονα ξεχωρίζει με τα πληθωρικά προσόντα του ενώ προσφέρει δυναμικές τετρακίνητες επιδόσεις, άνεση και απόλυτη ασφάλεια για αξέχαστες διαδρομές εντός και εκτός πόλης.

* Τιμή εκκίνησης για το IGNIS: από 14.680€

JIMNY

Συνώνυμο της περιπέτειας, σκληροτράχηλο και στυλάτο με άφθονο χώρο για τον εξοπλισμό. Γνήσιο και καθαρόαιμο, με ανθεκτικό κλιμακωτό πλαίσιο και τετρακίνηση με κοντές σχέσεις μετάδοσης. Το θρυλικό μοντέλο της Suzuki αποδεικνύει σταθερά μέσα στα χρόνια, με την στιβαρή κατασκευή του και τις δυναμικές επιδόσεις του ακόμη και στις πιο απαιτητικές διαδρομές, ότι δεν παραμένει τυχαία μια αγαπημένη επιλογή των οδηγών.

Το compact 4x4 που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο στη χώρα μας, συνεχίζει ακάθεκτο να αποτελεί την πρώτη επιλογή του οδηγού που αναζητά ένα καθαρόαιμο εκτός δρόμου αυτοκίνητο, το οποίο όμως έχει τις ανέσεις και τον εξοπλισμό που του επιτρέπει να διαπρέπει και μέσα στην πόλη.

Γνήσιο Καθαρόαιμο

Το Suzuki JIMNY είναι το μοναδικό, συμπαγές, αυθεντικό τετρακίνητο off-roader στην αγορά. Όσοι το οδηγούν απολαμβάνουν την οδηγική εμπειρία, το μοναδικό ρετρό σχεδιασμό του καθώς και τις αξεπέραστες επιδόσεις του τόσο σε on-road όσο και σε off-road διαδρομές.

Νέος κινητήρας

Ο ισχυρός βενζινοκινητήρας 1.5 διακρίνεται για την υψηλή ροπή και συνδυάζει την απόδοση με τη χαμηλή κατανάλωση.

Άκαμπτο κλιμακωτό πλαίσιο

Το μοναδικό και διαχρονικό design του JIMNY με το άκαμπτο κλιμακωτό πλαίσιο, το καθιστά μια σταθερή βάση για εξαιρετικές εκτός δρόμου διαδρομές.

Αυθεντική τετρακίνηση ALLGRIP PRO

Το JIMNY διαθέτει τετρακίνηση ALLGRIP PRO που ικανοποιεί πάντα και παντού το ένστικτο της περιπέτειας, προσφέροντας παράλληλα υψηλές επιδόσεις σε κάθε περίσταση.

Καθαρόαιμο και γνήσιο, μικρό και συμπαγές και ικανό να ανταπεξέλθει σε κάθε οδηγική περίσταση. Με νέο ισχυρό βενζινοκινητήρα 1.5, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας και πολυλειτουργικό αποθηκευτικό χώρο το αποτελεί το όχημα που θέλουν να έχουν όλοι στην καθημερινότητά τους.

* Τιμή εκκίνησης για το Jimny: από 21.630€

VITARA Strong Hybrid

Ένστικτο για επική περιπέτεια. Η Suzuki καλωσορίζει την τεχνολογία Strong Hybrid στο εμβληματικό της μοντέλο VITARA. Ο δυναμικός σχεδιασμός, η αποδοτική τεχνολογία Hybrid και η αυθεντική τετρακίνηση ανεξάρτητα από τις συνθήκες οδήγησης προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης. Η Suzuki με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, την κορυφαία αξιοπιστία & τεχνογνωσία κατασκευάζει αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Το VITARA, αποτελεί ένα θρυλικό όνομα στην κατηγορία των SUV. Είναι το ιδανικό όχημα για την πόλη όσο και την ύπαιθρο. Η στιβαρή SUV αισθητική, οι εξελιγμένες τεχνολογίες και η οδηγική αρτιότητα επιτρέπουν στον οδηγό να κινείται με αυτοπεποίθηση και στυλ.

Δυναμικό Design

Διατηρεί τον αυθεντικό SUV χαρακτήρα του, με την γνωστή εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση του διαθέτει τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος σε σχέση με τα άμεσα ανταγωνιστικά μοντέλα.

Επιδόσεις με τεχνολογία Strong Hybrid

Το αυτοκίνητο λειτουργεί αμιγώς ηλεκτρικά όταν εκκινεί από στάση, όταν κινείται με χαμηλή ταχύτητα, όταν κάνει όπισθεν και σε συνθήκες οδήγησης με σταθερή ταχύτητα. Συνδυάζει την υβριδική και αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία με στόχο τη βέλτιστη τιμή κατανάλωσης επιτυγχάνοντας την εξαιρετική τιμή των 5,8 λίτρα/100χλμ. (και 5,3 λίτρα/100χλμ στο 2WD).

Αυθεντική τετρακίνηση ALLGRIP

Το VITARA διαθέτει τετρακίνηση ALLGRIP με 4 επιλογές η οποία δεν εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας υψηλής τάσης. Γεγονός που σημαίνει ότι η τετρακίνηση στο VITARA είναι πάντα διαθέσιμη ακόμη αν και η υβριδική μπαταρία είναι εντελώς άδεια.

Fun To Drive

Τα paddles αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι που συνδυάζουν το Fun to Drive με την υβριδική τεχνολογία.

Hybrid 48V

Το VITARA διαθέτει τετρακίνηση ALLGRIP (μηχανική τετρακίνηση και όχι μέσω ηλεκτροκινητήρα), με 4 επιλογές η οποία δεν εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας υψηλής τάσης. Γεγονός που σημαίνει ότι η τετρακίνηση στο VITARA είναι πάντα διαθέσιμη ακόμη αν και η υβριδική μπαταρία είναι εντελώς άδεια.

* Τιμή εκκίνησης για το Vitara: από 19.430€

S-CROSS HYBRID 48V

Οικογενειακό 4x4 SUV. Η τολμηρή σχεδίαση του, η υβριδική του δύναμη αλλά και ο ισχυρός του κινητήρας, προσφέρουν ασφάλεια και επιδόσεις. Ξεχωριστό σε εμφάνιση, με σπουδαίες ικανότητες σε κάθε είδους έδαφος και εξαιρετικά πρακτικές λύσεις σε μεγάλους χώρους. Ένας καινοτόμος συνδυασμός ισχύος, αποδοτικότητας και στοιχείων ελέγχου διασφαλίζει ότι η εμπειρία κάθε ταξιδιού θα είναι συναρπαστική και ασφαλής με το S-CROSS.

Υβριδική τεχνολογία με δυναμικές επιδόσεις. Στο S-CROSS, η υβριδική τεχνολογία συνδυάζεται με τον ισχυρό κινητήρα 1.4 Boosterjet Hybrid 48V και το αποτέλεσμα είναι οι κορυφαίες επιδόσεις με την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Suzuki Safety Support

Τα υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας συναντούν και τα αυξημένα επίπεδα ενεργητικής & παθητικής ασφάλειας μας προσφέρουν την αξιοπιστία που πάντα αποζητούμε από το επόμενό μας αυτοκίνητο.

Αυθεντική Τετρακίνηση ALLGRIP SELECT

Το νέο S-CROSS αποτελεί το μοναδικό μοντέλο στην κατηγορία του με 4 επιλογές τετρακίνησης ALLGRIP SELECT, πράγμα που το καθιστά ακόμη πιο πρωτοποριακό.

Επιβλητικό Design

Ο πιο τολμηρός και πιο μυώδης σχεδιασμός ενισχύει την παρουσία του SUV, δίνοντας στον οδηγό μια αίσθηση εμπιστοσύνης.

Το νέο S-CROSS με την υβριδική του τεχνολογία, την αυθεντική τετρακίνηση ALLGRIP SELECT, τα υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας του Suzuki Safety Support και τους άνετους χώρους του, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε οδηγό που ψάχνει να αποκτήσει ένα SUV επόμενης γενιάς.

* Τιμή εκκίνησης για το S-CROSS: από 21.730

ACROSS

Το νέο Plug-in 4X4 με τετρακίνηση E-Four. Η πράσινη καινοτομία της υβριδικής Plug-in τεχνολογίας συναντά την ελευθερία. Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό 4WD SUV που συνδυάζει την αποδοτικότητα με την εμπειρία οδήγησης.

Χωρίς συμβιβασμούς ανάμεσα στο εκλεπτυσμένο design και την εξαιρετική απόδοση, το ACROSS απελευθερώνει την ισχύ, τις επιδόσεις και την αυτονομία που προσφέρει η Plug-In τεχνολογία.

Σύστημα Plug-in Hybrid

Ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας προσφέρει ομαλή, αθόρυβη απόδοση με κορυφαία ροπή για άνεση στην καθημερινή οδήγηση. Η μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας φορτίζεται εύκολα και γρήγορα στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε σταθμό.

Sport και στιβαρές σχεδιαστικές γραμμές

Αιχμηρές γωνίες, τολμηρές γραμμές, και μια εντυπωσιακή μπροστινή μάσκα συνθέτουν το ιδιαίτερο παρουσιαστικό του ACROSS.

Σύστημα E-Four

Το σύστημα E-Four (Ηλεκτρονικό σύστημα τετρακίνησης) χρησιμοποιεί έναν ανεξάρτητο οπίσθιο κινητήρα που διανέμει με ιδανικό τρόπο τη ροπή στους πίσω τροχούς ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες, για διατήρηση της πρόσφυσης, εξαιρετική σταθερότητα και άριστο έλεγχο σε ολισθηρές επιφάνειες.

Σύστημα ανέπαφου ανοίγματος χώρου αποσκευών

Όταν τα χέρια σας δεν είναι ελεύθερα, το σύστημα ανέπαφου ανοίγματος της πόρτας του χώρου αποσκευών ανιχνεύει το κλειδί σας κι ανοίγει αυτόματα. Ο σπορ χαρακτήρας και η στιβαρή προσωπικότητα συνδυάζονται με την εξελιγμένη Plug-in υβριδική τεχνολογία για να δημιουργήσουν ένα SUV που ξεχωρίζει.

* Τιμή εκκίνησης για το ACROSS: από 56.580€

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v