Ελεύθερος ο εκπρόσωπος του Allou! Fun Park

Τι αναφέρει το πάρκο σε νεότερη ανακοίνωση μετά το χθεσινοβραδινό ατύχημα που προκάλεσε τέσσερις τραυματισμούς. Σε ισχύ το πιστοποιητικό ασφαλείας, ζητείται ανεξάρτητος πραγματογνώμονας. Προκαταρκτική εξέταση ζήτησε η εισαγγελική αρχή.

Ελεύθερος ο εκπρόσωπος του Allou! Fun Park

Τη διενέργεια ανεξάρτητης πραγματογνωμοσύνης στο παιχνίδι που προκάλεσε το ατύχημα με τέσσερις τραυματισμούς το βράδυ της Τρίτης ζητά η διοίκηση του Allou! Fun Park, όπως αναφέρει σε νεότερη ανακοίνωσή της. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει, σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης του Allou! Fun Park σχετικά με το χθεσινοβραδινό περιστατικό, σας ενημερώνουμε εκ νέου ότι η διοίκηση του πάρκου έχει ζητήσει από τις αρχές να σταλεί ανεξάρτητος πραγματογνώμονας στο πάρκο, για να επιβεβαιώσει την ασφάλεια του παιχνιδιού. Να σημειωθεί ότι το πιστοποιητικό ασφαλείας της TUV Hellas για την ασφαλή λειτουργία του παιχνιδιού είναι εν ισχύ.

Επιπρόσθετα, ο νόμιμος εκπρόσωπος του πάρκου αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελία ποινικής δίωξης, όπου είχε προσαχθεί, χωρίς να υπάρξει αυτόφωρη διαδικασία.

Προς διόρθωση λανθασμένων αναρτήσεων, να σημειωθεί ότι η βάρκα που αποτυπώνεται στη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα ενημέρωσης δεν είναι η βάρκα που επέβαιναν οι επισκέπτες, αλλά μια εφεδρική βάρκα που βρίσκεται σταθερά στο σημείο.

Το πάρκο ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση της υγείας των παιδιών και βρίσκεται κοντά στις οικογένειές τους. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση, καταλήγει η ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, η εισαγγελική αρχή διέταξε προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους. 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v