Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Your Directors Club με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4all

Η We4all είναι μια παγκόσμια προσπάθεια, ένας περιβαλλοντικός Οργανισμός για όλους και όλες, με έδρα την Ελλάδα, που έχει ως στόχο την αντιστροφή της περιβαλλοντολογικής καταστροφής που προκαλείται κάθε χρόνο.

Συνεργασία Your Directors Club με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4all

Το Your Directors Club, στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με την καμπάνια του “Your Devotion Counts”, στηρίζει έμπρακτα την προστασία του περιβάλλοντος, σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4all δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη του να βοηθήσουν τη Γη να θεραπευτεί γιατί αυτός ο Πλανήτης είναι το σπίτι μας.

Η We4all είναι μια παγκόσμια προσπάθεια, ένας περιβαλλοντικός Οργανισμός για όλους και όλες, με έδρα την Ελλάδα, που έχει ως στόχο την αντιστροφή της περιβαλλοντολογικής καταστροφής που προκαλείται κάθε χρόνο. Βασική δραστηριότητά του είναι οι δενδροφυτεύσεις που βοηθούν τον πλανήτη να θεραπευτεί και ταυτοχρόνως προσδίδουν ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο στους πολίτες της χώρας αυτής. Πλέον αυτού, η We4all ασχολείται δυναμικά με περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και ενημέρωση σε σχολεία όλης της χώρας, έχοντας μέχρι σήμερα ενημερώσει πάνω από 35.000 παιδιά (Περισσότερα για την We4all μπορείτε να βρείτε στο www.we4all.com)

Το Your Directors Club, αποτελεί μία διακεκριμένη κοινότητα υψηλόβαθμων διευθυντικών στελεχών και νέων επιχειρηματιών που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2019 με την πεποίθηση ότι μαθαίνουμε ταχύτερα και αποτελεσματικότερα μέσω της συνύπαρξης και δικτύωσης με ισότιμα και ισόβαθμα στελέχη, που μοιράζονται τις ίδιες αρχές, αξίες και όραμα μαζί μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v