Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη

Κατασχέθηκε συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης, βάρους ενός κιλού. Τι εντόπισαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατόπιν έρευνας στις κατοικίες των δύο ανδρών.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη

Στη σύλληψη δύο μελών συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές του βόρειου Έβρου προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Οι δύο ημεδαποί συλληφθέντες εντοπίστηκαν, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο επί της Εγνατίας Οδού, δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα στάσης των αστυνομικών αλλά αναπτύσσοντας ταχύτητα επιχείρησαν να αποφύγουν τον έλεγχο, ενώ απέρριψαν από το όχημα και μία νάιλον συσκευασία με ναρκωτικά. Της ακινητοποίησης του οχήματος ακολούθησε ο εντοπισμός της εν λόγω συσκευασίας σε παρακείμενη θαμνώδη περιοχή πλησίον του οδοστρώματος, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «NORMAN». Η συσκευασία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους ενός κιλού και πέντε γραμμαρίων. Σημειώνεται ότι στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης κι ένα χρησιμοποιημένο τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v