Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την Τετάρτη απολογείται ο 20χρονος που φέρεται να κακοποίησε βρέφος

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοκατοχή και καλλιέργεια κάνναβης για ατομική χρήση. Θα επικαλεστεί, μεταξύ άλλων, το νεαρό της ηλικίας του... Απολογείται ενώπιον της ανακρίτριας Κυπαρισσίας. Σε σοβαρή κατάσταση το παιδί του.

Την Τετάρτη απολογείται ο 20χρονος που φέρεται να κακοποίησε βρέφος

Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη ενώπιον της ανακρίτριας Κυπαρισσίας ζήτησε και έλαβε ο 20χρονος που φέρεται να κακοποίησε το τεσσάρων μηνών παιδί του, το οποίο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα.

Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας και, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισής του Νίκος Αγγελόπουλος, «οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοκατοχή από κοινού και καλλιέργεια κάνναβης για ατομική και μόνο χρήση».

Σύμφωνα πάντα με τον συνήγορο υπεράσπισης, «ο πατέρας αρνείται τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της οπλοκατοχής». Όσον αφορά την εκδοχή του πατέρα για το περιστατικό, ο Νίκος Αγγελόπουλος ανέφερε ότι «το παιδί είχε μια έντονη κρίση με κλάμα και λόγω του ότι είναι άπειρος, αφού είναι μόνο 20 χρόνων, δεν ήξερε να διαχειριστεί ένα βρέφος τεσσάρων μηνών».

Επίσης, ανέφερε ότι «η μητέρα του βρέφους συμπαρίσταται στον 20χρονο σύντροφό της και υποστηρίζει την εκδοχή του πατέρα για το περιστατικό».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v