Πανικός στην Καλαμπάκα: Αγροτικό εισέβαλε στη λαϊκή αγορά και παρέσυρε τρία άτομα

Το ατύχημα συνέβη όταν σε αγροτικό φορτηγάκι κόλλησε το γκάζι, με αποτέλεσμα να εισβάλει στη λαϊκή παρασέρνοντας τα πάντα στην πορεία του! Πολύ σοβαρός τραυματισμός μιας γυναίκας.

Πανικός στην Καλαμπάκα: Αγροτικό εισέβαλε στη λαϊκή αγορά και παρέσυρε τρία άτομα

Σκηνές πανικού μεσημέρι της Παρασκευής στον πεζόδρομο όπου πραγματοποιείται η εβδομαδιαία λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας, όταν αγροτικό «εισέβαλε», διέλυσε πάγκους και παρέσυρε τρία άτομα.

Το ατύχημα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, συνέβη όταν σε αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε παραγωγός της λαϊκής κόλλησε το γκάζι, όπως ανέφερε ο ίδιος μετά, με αποτέλεσμα να εισβάλει στη λαϊκή παρασέρνοντας τα πάντα στην πορεία του.

Στη συνέχεια κατέληξε στην είσοδο καταστήματος όπου ευτυχώς δεν μπήκε μέσα αφού η τρελή πορεία του ανακόπηκε από τα κολωνάκια.

Επιτόπου κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρέθηκε σύντομα στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες και για να διαπιστώσει την κατάσταση των τραυματισμένων.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ σοβαρό τραυματισμό μίας γυναίκας, ενώ ελαφρύτερα έχουν τραυματιστεί ο άνδρας και η άλλη γυναίκα.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v