Bιασμός 12χρονης: Έριξαν γκαζάκια στο σπίτι του Ηλία Μίχου

Ο εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη τα ξημερώματα και προκάλεσε ζημιές στην πολυκατοικία όπου βρίσκεται το σπίτι του Ηλία Μίχου στα Σεπόλια. Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης γθια την υπόθεση της 12χρονης.

Bιασμός 12χρονης: Έριξαν γκαζάκια στο σπίτι του Ηλία Μίχου

Εμπρηστικό μηχανισμό τοποθέτησαν και πυροδότησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής στην πολυκατοικία που μένει ο Ηλίας Μίχος στον Κολωνό, ένας από τους κατηγορούμενους για μαστροπεία στην υπόθεση βιασμού 12χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, από τον εμπρηστικό μηχανισμό σημειώθηκαν φθορές στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία του 53χρονου που κατηγορείται για παιδοβιασμό και μαστροπεία δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 7 Οκτωβρίου από την ΕΛΑΣ και έκτοτε η επιχείρησή του έχει γίνει πολλές φορές στόχος βανδαλισμών.

«Σκάσε και δούλευε» - Νέα μαρτυρία σοκ για τις βρισιές του Μίχου στο παιδί

Όπως φαίνεται έχουν αρχίσει να ανοίγουν τα στόματα για τη δράση του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου. Σύμφωνα με νέα μαρτυρία γείτονα της περιοχής μια ημέρα που η 12χρονη βρισκόταν στο μαγαζί του 53χρονου, ο ίδιος την έβρισε μιλώντας της άσχημα, ενώ εκείνη δεν φάνηκε να αντιδρά, να ξαφνιάζεται ή να δυσανασχετεί.

«Μια φορά μίλαγε μαζί μου και αυτός εκνευρίστηκε που δεν γινόταν η δουλειά και της είπε ''σκάσε μωρή @@@ και δούλευε''. Εκείνη δεν αντέδρασε και συνέχισε να φτιάχνει τα ράφια», είπε αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο Mega.

«Άλλη φορά που καθόμουν έξω από το μαγαζί τους είδα να μπαίνουν μαζί μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν φορτωμένο με πράγματα για παράδοση» ανέφερε. Σύμφωνα με την εν λόγω μαρτυρία, ο 53χρονος συνήθιζε να παίζει με παιδιά αλλά και με τα αδέρφια της 12χρονης.

Έρχονται νέα εντάλματα

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η έκδοση νέων ενταλμάτων για την υπόθεση της 12χρονης αναμένεται εντός των επόμενων ημερών, τη στιγμή που συνεχίζουν να παρουσιάζονται αυτοβούλως στις Αρχές άνδρες που φέρονται να είχαν επικοινωνήσει μαζί της μέσω διαδικτύου, αρνούμενοι ωστόσο κάθε επαφή με το ανήλικο παιδί.

Παράλληλα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει αίτημα προς τις εισαγγελικές αρχές να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία, ονόματα και φωτογραφίες, και των άλλων συλληφθέντων για την υπόθεση.

Λύτρας: «Θα αποδειχθεί ότι η μητέρα της 12χρονης δεν είναι συνεργός σε μαστροπεία»

Στο μεταξύ, η πλευρά της προφυλακισμένης μητέρας της 12χρονης, αναμένει την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, καθώς όπως ανέφερε ο συνήγορός της Απόστολος Λύτρας, θα αποδειχθεί πως δεν έχει σχέση με το αδίκημα που της αποδίδεται για συνέργεια σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της.

«Επιμένει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κατηγορία. Περιμένουμε από το εγκληματολογικό εργαστήριο να βγουν και τα υπόλοιπα στοιχεία αν είχε σχέση με το site, που από την πρώτη στιγμή είπε ότι δεν είχε. Με την άρση του απορρήτου θα αποδειχθεί περίτρανα ότι δεν έχει καμία σχέση -προσέξτε- με την κατηγορία» τόνισε ο δικηγόρος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η 12χρονη έχει δώσει κατάθεση που η μητέρα της δεν ήξερε απολύτως τίποτα. Έπρεπε να δεχθούν την κατάθεση του παιδιού στο σύνολό της και όχι επιλεκτικά στοιχεία» ανέφερε ο κ. Λύτρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v