Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δίκη Φιλιππίδη: Με προκαλούν για να δουν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου

Ένταση προκλήθηκε στο δικαστήριο στη διάρκεια κατάθεσης της ηθοποιού Λένας Δροσάκη. Τι προκάλεσε την αντίδραση του κατηγορουμένου μετά από δύο χρόνια.

Δίκη Φιλιππίδη: Με προκαλούν για να δουν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου

«Με προκαλούν για να δουν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου», είπε εκνευρισμένος ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά την διάρκεια της κατάθεσης της ηθοποιού Λένας Δροσάκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, που εξετάζει τρεις υποθέσεις σεξουαλικής βίας σε βάρος του θιασάρχη.

Κατά την εξέτασή της, η κ. Δροσάκη ρωτήθηκε εάν έχει ακούσει ποτέ για βιασμό άλλης κοπέλας από τον Φιλιππίδη. Η μάρτυρας αναφέρθηκε σε μια περίπτωση, λέγοντας ωστόσο πως δεν αφορά βιασμό και πως δεν μπορεί να πει το όνομα.

Πρόεδρος: Νομικά δε γίνεται αυτό. Αν γνωρίζετε κάτι πρέπει να λέτε ονόματα, αλλιώς λέτε δεν γνωρίζω.

Δροσάκη: Συγγνώμη δεν το ήξερα…

Ο κατηγορούμενος εμφανώς εκνευρισμένος, σηκώθηκε από το εδώλιο και άρχισε να φωνάζει προς την ηθοποιό «Συγγνώμη; Συγγνώμη;;;» .

Στην σκηνή παρενέβη η σύζυγος του κατηγορούμενου ο οποίος αφού ηρέμησε, ζήτησε τον λόγο: «Τόσο καιρό με προκαλούν για να έχω αυτή την αντίδραση. Δεν έχω μιλήσει δυο χρόνια. Προκαλούν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου. Θέλουν να δουν την αντίδραση», είπε στους δικαστές.

Η διαδικασία συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v