Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΒ Βασιλόπουλος: Επιχείρησε το κι εσύ!

Γίνεται ο απόλυτος σύμμαχός σας για ένα λαμπρό επιχειρηματικό μέλλον.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Επιχείρησε το κι εσύ!

Τη σημερινή εποχή πολύς λόγος γίνεται για τη νέα εργασιακή πραγματικότητα αλλά και την έντονη επιχειρηματική ανάπτυξη της χώρας. Σε όποια παρέα κι αν βρεθεί κανείς υπάρχει τουλάχιστον ένα άτομο που ενδιαφέρεται να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα στον κόσμο των επιχειρήσεων, χωρίς όμως να ξέρει το πώς! Για όλους όσους έχουν περίσσια ονείρων, πάθος και θέληση να αγγίξουν την επιτυχία, η ΑΒ Βασιλόπουλος έρχεται να σταθεί δίπλα τους ως ο πιο πολύτιμος σύμμαχος και βοηθός.

Πώς; Μέσω Franchising, που ήδη μετρά 15 χρόνια λειτουργίας. Το συγκεκριμένο επιχειρηματικό μοντέλο έχει, πλέον, «κατακτήσει» και την ελληνική αγορά ως ένας εύκολος και με χαμηλό ρίσκο τρόπος να ξεκινήσει κανείς το δικό του ταξίδι στον χώρο των επιχειρήσεων. Το αποτέλεσμα; Ήδη 180 επιχειρήσεις ΑΒ Βασιλόπουλος λειτουργούν μέσω Franchising που ισοδυναμούν σε 230 επιχειρήσεις, δημιουργώντας διαρκώς νέες θέσεις εργασίας, διασφαλίζοντας βιωσιμότητα αλλά και πολύ ικανοποιητικά κέρδη για εκείνους που θα το τολμήσουν.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Franchise, η εταιρία αναλαμβάνει η ίδια το μεγαλύτερο μέρος της απαιτούμενης επένδυσης για τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος ενώ οι επιχειρηματίες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο τύπους καταστημάτων, ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους. Όσοι κατοικούν σε πόλη μπορούν να ανοίξουν ένα δικό τους ΑΒ Shop & Go, που προσφέρει ταχύτητα και ευκολία αγορών σε κάθε γειτονιά. Όσοι κατοικούν στην περιφέρεια και τη νησιωτική Ελλάδα μπορούν να ανοίξουν ένα ΑΒ Food Market που φέρνει χιλιάδες επιλεγμένα είδη πρώτης ανάγκης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Κι όλα τα παραπάνω, με την εγγύηση του ονόματος της ΑΒ Βασιλόπουλος, που όλοι γνωρίζουν κι εμπιστεύονται.

Με στόχο να βοηθήσει με κάθε τρόπο τον νέο επιχειρηματία αλλά και τη φιλοδοξία να εξυπηρετεί ακόμα περισσότερους πελάτες της, παντού στην χώρα, η ΑΒ Βασιλόπουλος αναλαμβάνει όλη την απαιτούμενη διαδικασία για την αξιολόγηση και υλοποίηση της επένδυσης (π.χ. χρηματοοικονομική μελέτη, έλεγχος καταλληλόλητας ακινήτου), την ενοικίαση του ακινήτου διασφαλίζοντας ένα σταθερό και αδιαπραγμάτευτο ενοίκιο για τον ενδιαφερόμενο, τη δαπάνη διαμόρφωσης του ακινήτου που θα στεγάσει το κατάστημα, τη δαπάνη αγοράς του τεχνολογικού εξοπλισμού που απαιτείται για να λειτουργήσει το κατάστημα αλλά και την εκπαίδευσή του από ανθρώπους της ΑΒ για τη διασφάλιση της ορθής λειτουργίας του.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάθε υποψήφιος επιχειρηματίας και συνεργάτης της εταιρείας είναι να διαθέτει ένα μικρό κεφάλαιο κίνησης, διάθεση για σκληρή δουλειά και μεράκι για να επιτύχει. Παράλληλα, αναλαμβάνει να αποπληρώσει την επένδυση κατά τη διάρκεια του συμβολαίου, καταβάλλοντας μηνιαία δόση για 10 έτη χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις.

Κι αν όλα αυτά ακούγονται πολύ δελεαστικά, μπείτε στο AB Franchise και συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κι ένας εκπρόσωπος της ΑΒ θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας. Εναλλακτικά στείλτε email στο [email protected] ή τηλεφωνήστε στο 2106608559 κι ετοιμαστείτε να γίνετε συνεργάτης της πλέον αγαπημένης κι αξιόπιστης αλυσίδας σουπερμάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος!

Παρουσίαση

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v