Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καταγγελίες από Πέτρο Φιλιππίδη στην συμπληρωματική απολογία

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζιας συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας έχει συστήσει εταιρεία μαζί με τον αδελφό της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Ηλία Παπαχαραλάμπους. Αγόρευση της εισαγγελέως.

Καταγγελίες από Πέτρο Φιλιππίδη στην συμπληρωματική απολογία

Ξεκίνησε η αγόρευση της εισαγγελέως στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Η κ. Στέλλα Στόγια έλαβε τον λόγο αφού το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου των δύο εκ των τριών φερόμενων θυμάτων για διακοπή της διαδικασίας ώστε να υποβάλλει μήνυση κατά του κατηγορούμενου.

Πριν ξεκινήσει η αγόρευση της κ. Στόγια, η πρόεδρος, φανερά εκνευρισμένη, απευθύνθηκε στις δύο πλευρές που νωρίτερα είχαν ανεβάσει τους τόνους, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Θεωρώ ότι πρέπει να βοηθήσετε όλοι οι παράγοντες. Εδώ έχω δει πρωτόγνωρα πράγματα, που δεν τα έχω ξαναδεί στα 16 χρόνια που υπηρετώ σε αυτόν τον χώρο. Θέλετε να εκτονώσετε το θυμικό σας; Δεν θα το κάνετε παρουσία μου», τους είπε μεταξύ άλλων.

Νωρίτερα, νέα διακοπή προκλήθηκε στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά τα έγγραφα που κατάθεσε σε συμπληρωματική απολογία του, πριν την πρόταση της Εισαγγελέως για την έκβαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον Ant1, o Πέτρος Φιλιππίδης, λαμβάνοντας εκ νέου το λόγο, προσκόμισε συμπληρωματικά έγγραφα, τα οποία στρέφονται κατά του συνηγόρου των δύο γυναικών που τον καταγγέλλουν. Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο «αποδεικνύεται ότι ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζιας συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας έχει συστήσει εταιρεία μαζί με τον αδελφό της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Ηλία Παπαχαραλάμπους. Πρόκειται για εταιρία διαχείρισης καλλιτεχνών. Εκπροσωπεί τις κύριες Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, αλλά και την κόρη της Εβελίνας Παππούλια, Αφροδίτη Λιάντου η οποία έκλεισε μόλις χθες χορηγικό πακέτο».

Από την πλευρά της, η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, τόνισε πως σκοπός της εταιρείας είναι η προβολή και η προώθηση των καλλιτεχνών. «Είναι οργανωμένο, υποκινούμενο, το κίνητρο είναι το χρήμα. Είναι οικονομικό το θέμα» επανέλαβε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Η έδρα τον ρώτησε εάν θεωρεί πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο πίσω από το οποίο βρίσκεται ο κ. Μίντζιας, για να πάρει την απάντηση του ηθοποιού: «δεν έχω να προσθέσω κάτι περαιτέρω».

Ο Αλέξανδρος Μίντζιος αντέδρασε λέγοντας πως «κάθομαι και ακούω τους 8 τελευταίους μήνες να εφευρίσκει κίνητρα στον αέρα. Ο κατηγορούμενος δεν έχει το θάρρος να πει το όνομα μου. Αυτός ειναι ο κατηγορούμενος, αυτός ηταν πάντα. Είμαι μαχόμενος δικηγόρος επι 23 χρόνια. Η οικογένεια μου είναι νομική οικογένεια. Όλοι έχουν να λένε για το ήθος και την αξιοπρέπεια μου. Με λυπεί το γεγονός ότι το δικαστήριο επιτρέπει αυτές τις τοποθετήσεις. Έρχεται ένας κατηγορούμενος δειλός. Καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον Πέτρο Φιλιππίδη».

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Πέτρου Φιλιππιδη και της συνηγόρου του, η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους που βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα σηκώθηκε αρκετές φορές από την θέση της, φανερά εκνευρισμένη για όσα ακούστηκαν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v