Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πυρκαγιά σε εργοστασιακούς χώρους στον Ασπρόπυργο

Κινητοποίηση πυροσβεστικής για τη φωτιά σε εργοστασιακό χώρο στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου καθώς και σε άλλο εργοστασιακό χώρο στα Νεόκτιστα της ίδιας περιοχής.

Πυρκαγιά σε εργοστασιακούς χώρους στον Ασπρόπυργο

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 5 το πρωί της Τετάρτης (25/1/23) πυρκαγιά σε εργοστασιακό χώρο στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου καθώς και σε έτερο εργοστασιακό χώρο στα Νεόκτιστα της ίδιας περιοχής. Για την κατάσβεσή τους επιχειρούν 37 πυροσβέστες με 16 οχήματα.

Οπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η πρώτη φωτιά που πήρε και μεγαλύτερες διαστάσεις ξέσπασε σε βιομηχανικό χώρο αποθήκευσης οικοδομικών υλικών στην οδό Τζαβέλα στον Ασπρόπυργο. Λόγω των εύφλεκτων υλικών οι καπνοί έχουν τυλίξει τον χώρο κάνοντας τη δουλειά των πυροσβεστών πολύ δύσκολη. Ο αέρας σπρώχνει τον καπνό προς την κατεύθυνση των διυλιστηρίων γεγονός που κάνει ιδιαίτερα δύσκολη την κατάσταση για τους κατοίκους και τους εργαζόμενους στην περιοχή.

 Μέρος της μεταλλικής κατασκευής στον βιομηχανικό χώρο υποχώρησε μετά τη φωτιά. Στο σημείο επιχειρούν πάρα πολλοί πυροσβέστες και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα ενώ η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.
 
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v