Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κιβωτός του Κόσμου: Τρόφιμος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από αγνώστους

Ο 15χρονος καταγγέλλει πως δύο δράστες τού έστησαν ενέδρα στον Κολωνό και, αφού τον χτύπησαν, τον ρώτησαν εάν είναι «με το μέρος» του πατέρα Αντώνιου.

Κιβωτός του Κόσμου: Τρόφιμος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από αγνώστους

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί η καταγγελία ενός 15χρονου τρόφιμου της «Κιβωτού του Κόσμου» για ξυλοδαρμό από άγνωστους το βράδυ της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου.

Ήταν δέκα και μισή βράδυ της Πέμπτης, όταν δύο άτομα προσέγγισαν τον δεκαπεντάχρονο στον Κολωνό, ο οποίος επέστρεφε στη δομή εκείνη την ώρα. Οι δύο άγνωστοι, σύμφωνα με την καταγγελία, είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν. Το παιδί έπεσε στο έδαφος, στη συνέχεια το έσυραν για περίπου 5 μέτρα μέχρι ένα πεζοδρόμιο και εκεί, σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, τον ρώτησαν εάν είναι «με την πλευρά της Κιβωτού του πατέρα Αντώνιου».

Το θύμα δεν απάντησε και τότε εκείνοι τον κλότσησαν και τράπηκαν σε φυγή, καταγγέλλει. Ο 15χρονος έχει δώσει ήδη κατάθεση στην Ασφάλεια που διενεργεί έρευνα. Έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα παραληφθεί από το Τμήμα Ασφάλειας Κολωνού που διενεργεί την έρευνα για να απαντηθεί εάν αυτός ο ξυλοδαρμός, που μοιάζει να ήταν ενέδρα στον δεκαπεντάχρονο, συνδέεται με τις εξελίξεις που αφορούν τις καταγγελίες που διερευνώνται ποινικά περί σεξουαλικής κακοποίησης.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v