Μήνυση κατά του πρώην συζύγου της Πισπιρίγκου από τον Κούγια

Για ψευδή κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη. Σήμερα θα βρεθούν στο βήμα του μάρτυρα επιστήμονες και το προσωπικό του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Πάτρας.

Μήνυση κατά του πρώην συζύγου της Πισπιρίγκου από τον Κούγια

Ξεκίνησε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο κύκλος των μαρτυριών γιατρών και νοσηλευτών των Νοσοκομείων όπου είχε νοσηλευτεί η μεγάλη κόρη της μητέρας από την Πάτρα, η οποία δικάζεται για τη δολοφονία αλλά και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 9χρονου παιδιού της.

Οπως μεταδίδει το ertnews.gr, η διαδικασία ξεκίνησε με την τοποθέτηση του συνηγόρου υπεράσπισης της κατηγορουμένης, κ. Κούγια, ο οποίος καταθέτει μήνυση για ψευδή κατάθεση σε βάρος του πρώην συζύγου της 34χρονης. Ο κ. Κούγιας ανέπτυξε την επιχειρηματολογία του για τη μήνυση σε ένα δικόγραφο που παρέδωσε στην έδρα.

Μεταξύ αυτών των καταθέσεων, φαίνεται πως κάποιες έχουν ιδιαίτερη αξία τόσο για τα επιστημονικά δεδομένα που παραθέτουν όσο και για την εν γένει συμπεριφορά της μητέρας. Κάποιοι από τους ειδικούς που θα βρεθούν στο δικαστήριο φέρεται να έχουν τονίσει πως οι εξετάσεις που έγιναν στο παιδί δεν εντόπιζαν καμία ένδειξη που να μπορεί να εξηγήσει τους σπασμούς που περιέγραφε η μητέρα, αλλά και ότι δεν είχαν εντοπίσει τις «απεικονίσεις» τους στο ηλεκτροεγκεφαλογράφημα που είχαν κάνει στην 9χρονη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v