Δίκη Πισπιρίγκου: Για διαρροή πληροφοριών κατηγόρησε ο Κούγιας τον Μ. Δασκαλάκη

Ο συνήγορος της κατηγορουμένης κατονόμασε συγκεκριμένες εκμπομπές, εφημερίδες και δημοσιογράφους. Το αίτημά του θα διαβιβαστεί στην εισαγγελία, με σκοπό να διερευνηθεί.

Δίκη Πισπιρίγκου: Για διαρροή πληροφοριών κατηγόρησε ο Κούγιας τον Μ. Δασκαλάκη

Συνεχίζονται οι καταθέσεις γιατρών από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του ζευγαριού από την Πάτρα. Ωστόσο, επεισοδιακά ξεκίνησε η δίκη για την 34χρονη μητέρα που κατηγορείται για δολοφονία της 9χρονης κόρης της.

Συγκεκριμένα, η δίκη ξεκίνησε με μία ευθεία καταγγελία του συνηγόρου υπεράσπισης της κατηγορουμένης στον εν διαστάσει σύζυγό της και στην υπεράσπισή του ότι διαρρέουν στοιχεία της δικογραφίας στα μέσα ενημέρωσης, με σκοπό να στηθεί ένα λαϊκό δικαστήριο εις βάρος της.

Κατονόμασε συγκεκριμένες εκμπομπές, εφημερίδες και δημοσιογράφους. Η πρόεδρος ενημέρωσε ότι το αίτημα θα διαβιβαστεί στην εισαγγελία, με σκοπό να διερευνηθεί.

Είναι προγραμματισμένη η κατάθεση ενός ακόμα παιδιάτρου που παρακολουθούσε την 9χρονη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, εκεί όπου φέρεται να έγινε η απόπειρα δολοφονίας.

Σημειώνεται ότι στις 23/2 το δικαστήριο αποφάσισε ότι η 34χρονη, η οποία δικάζεται για τον θάνατο αλλά και την απόπειρα που έκανε σε βάρος της ζωής της πρωτότοκης κόρης της, θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή, αποδεχόμενο ανάλογη εισαγγελική πρόταση.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v