Υπόθεση 12χρονης: Προφυλακίστηκε και ο 40χρονος επιχειρηματίας

Μετά την απολογία του για την κατηγορία της τέλεσης γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Υπόθεση 12χρονης: Προφυλακίστηκε και ο 40χρονος επιχειρηματίας

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει μετά την απολογία του άλλος ένας κατηγορούμενος στην υπόθεση της σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό. Πρόκειται για 40χρονο επιχειρηματία που το ίδιο το κορίτσι υπέδειξε στην τελευταία κατάθεσή της στις Αρχές ως έναν από αυτούς που συναντούσε μετά από υπόδειξη του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση Ηλία Μίχου, ο οποίος έχει κληθεί σε συμπληρωματική απολογία.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας απολογήθηκε για την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την ολοκλήρωση των εξηγήσεων που έδωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε ότι είχε την οποιαδήποτε επαφή σεξουαλικής φύσεως με τη 12χρονη.

Σήμερα επρόκειτο να απολογηθεί και άλλος ένας από τους άνδρες που αναγνώρισε στην τελευταία κατάθεση της η 12χρονη, ο οποίος είναι οδοντοτεχνίτης και έχει διατελέσει διαιτητής στο ποδόσφαιρο. Ο κατηγορούμενος, λόγω εκκένωσης των δικαστηρίων της Ευελπίδων νωρίτερα μετά από τηλεφώνημα για βόμβα, θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες. Ο ίδιος, σε δημόσια δήλωσή του, αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται και ισχυρίζεται πως βοηθούσε το κοριτσάκι αλλά ουδέποτε έκανε παράνομη πράξη σε βάρος του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v