Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπουργείο Υγείας: Τέλος τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Άρση αποφάσισε η επιτροπή. Τι θα ισχύει σε υγειονομικές δομές και γηροκεομεία. Xωρίς υποχρέωση μάσκας στις μεταφορές, παρελθόν η καραντίνα. Συστάσεις Πλεύρη για ευάλωτες ομάδες και εμβολιασμό.

Υπουργείο Υγείας: Τέλος τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Την πρόταση για άρση των μέτρων που ισχύουν για τον κορωνοϊό αποδέχτηκε η επιτροπή εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, έπειτα από τη συνεδρίασή της σήμερα Τρίτη.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, αναφορικά με τη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής, δήλωσε:

«Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων το Υπουργείο Υγείας εισηγήθηκε την άρση των μέτρων που ισχύουν έναντι της Covid-19 με εξαίρεση στις δημόσιες και ιδιωτικές υγειονομικές δομές και Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων. Η εισήγηση έγινε αποδεκτή από την Επιτροπή και αναμένεται η άρση των μέτρων.

Παραμένει ωστόσο η ανάγκη προστασίας ευάλωτων ομάδων έναντι της Covid-19 και για τον λόγο αυτό συνιστάται η τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας, ο επικαιροποιημένος εμβολιασμός και η λήψη αντι-ιικής θεραπείας για όσους νοσούν».

Σημειώνεται πως προστατευτικά μέτρα για τη μετάδοση της Covid ισχύουν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στα σχολεία και στους εργασιακούς χώρους.

ΠΗΓΗ: iatronet.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v