Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Για την επίθεση εναντίον του καταθέτει ο Βαρουφάκης

Εχει κληθεί στο ανακριτικό γραφείο σήμερα το πρωί για να εξιστορήσει όσα έγιναν το βράδυ που δέχθηκε προπηλακισμό από ομάδα ατόμων. Aπολογείται ο δεύτερος κατηγορούμενος.

Για την επίθεση εναντίον του καταθέτει ο Βαρουφάκης

Κατάθεση για την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Εξάρχεια θα δώσει σήμερα στην ανακρίτρια ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο κ. Βαρουφάκης έχει κληθεί στο ανακριτικό γραφείο σήμερα το πρωί να εξιστορήσει στη δικαστική λειτουργό όσα έγιναν το βράδυ που δέχθηκε προπηλακισμό από ομάδα ατόμων τα οποία φέρονται ότι τον ξυλοκόπησαν έξω από εστιατόριο όπου έτρωγε με μέλη του κόμματος.

Το μεσημέρι ενώπιον της δικαστικής λειτουργού αναμένεται να απολογηθεί ένας 19χρονος που σύμφωνα με την αστυνομία συμμετείχε στην ομάδα των ατόμων που προπηλάκισε και ξυλοκόπησε τον πρώην υπουργό. Ο 19χρονος οδηγείται στο ανακριτικό γραφείο μετά από προθεσμία που έλαβε για την απολογία του την Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι για την επίθεση στον κ. Βαρουφάκη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της συμμορίας και για τις πλημμεληματικού βαθμού κατηγορίες της παράνομης βίας και της παράνομης οπλοφορίας. Μέχρι στιγμής ενώπιον της Δικαιοσύνης έχουν οδηγηθεί δύο πρόσωπα που φέρονται να συμμετείχαν στο περιστατικό σε βάρος του κ. Βαρουφάκη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v