Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εισαγγελική έρευνα για τον γερανό της Αστυνομίας που απείλησε διαδηλωτές

Προκαταρκτική εξέταση, κατ' εντολήν του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, για τη διερεύνηση αξιόποινων πράξεων όπως η διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών και η επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Εισαγγελική έρευνα για τον γερανό της Αστυνομίας που απείλησε διαδηλωτές

Εντολή για τη διενέργεια έρευνας έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος για το περιστατικό με γερανό της ΕΛΑΣ που καταγράφηκε σε ανεξέλεγκτη πορεία ανάμεσα σε πολίτες-διαδηλωτές στην οδό Ακαδημίας χθες Πέμπτη.

Ο κ. Ελευθεριάνος έδωσε παραγγελία στην προϊσταμένη της ποινικής δίωξης Αγγελική Τριανταφύλλου να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας ζητά να διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις από τον αστυνομικό που οδηγούσε το όχημα, όπως αυτά της διατάραξης της ασφάλειας συγκοινωνιών και της απόπειρας ή και τετελεσμένης επικίνδυνης σωματικής βλάβης στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπήρξε τραυματισμός διαδηλωτών.

Το όχημα έχει καταγραφεί σε βίντεο να κάνει ελιγμούς και να αναπτύσσει ταχύτητα προσκρούοντας σε κάδους, την ώρα που στο οδόστρωμα περπατούν διαδηλωτές στο πλαίσιο της απεργιακής συγκέντρωσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v