Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δίωξη για κακούργημα στον 15χρονο για βιασμό 12χρονου

Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα και κρίθηκε προφυλακιστέος. Αρνείται τις κατηγορίες και όπως ισχυρίζεται τα παιδιά, έπαιζαν στην πλατεία, στη συνέχεια μάλωσαν και ο 12χρονος απλά ανέφερε το όνομά του.

Δίωξη για κακούργημα στον 15χρονο για βιασμό 12χρονου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 15χρονου που φέρεται ότι βίασε έναν 12χρονο το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ παρών ήταν και ένας 11χρονος.

Στον 15χρονο ασκήθηκε δίωξη για βιασμό και γενετήσια πράξη ενώπιον ανηλίκου, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς του, στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι και την ερχόμενη Πέμπτη θα δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Ο 11χρονος δεν συνελήφθη, καθώς σύμφωνα με την απόφαση του εισαγγελέα πρόκειται για ανήλικο, κάτω των 12 ετών. Παράλληλα από τον εισαγγελέα έχει ζητηθεί η ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου παθόντα.

Όσον αφορά τον 15χρονο ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα και κρίθηκε προφυλακιστέος. Αρνείται τις κατηγορίες και όπως ισχυρίζεται τα παιδιά, έπαιζαν στην πλατεία, στη συνέχεια μάλωσαν και ο 12χρονος απλά ανέφερε το όνομά του.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v