Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατέστρεψαν οχήματα της Uber στη Ρόδο

Ενταση στο νησί όπου επίκειται να δραστηριοποιηθεί η εταιρεία. «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την άσκηση βίας και υπό οποιαδήποτε συνθήκη δεν θα πρέπει να υπάρχει ανοχή σε απειλές», υποστηρίζει η Uber.

Κατέστρεψαν οχήματα της Uber στη Ρόδο

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν άγνωστοι στην Ρόδο, στο χώρο όπου φυλάσσονται τα αυτοκίνητα που προορίζονται να δραστηριοποιηθούν για υπηρεσίες μεταφοράς της εταιρίας Uber. Αναποδογύρισαν δύο αυτοκίνητα, ενώ σοβαρότατες ζημιές προκάλεσαν σε δεκάδες άλλα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ νωρίς το μεσημέρι είχε σημειωθεί σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ταξιτζήδων και οδηγού της Uber, με αποτέλεσμα την προσαγωγή τριών ατόμων στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν ξεκινήσει στάση εργασίας.

Η ανακοίνωση της Uber

Η Uber καταδικάζει απερίφραστα περιστατικά βίας και δολιοφθοράς κατά του στόλου τοπικού συνεργάτη στην Ρόδο.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τα συγκεκριμένα περιστατικά βίας στην Ρόδο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την άσκηση βίας και υπό οποιαδήποτε συνθήκη δεν θα πρέπει να υπάρχει ανοχή σε απειλές. Θα συνεργαστούμε με τις αρμόδιες Αρχές με όποιο τρόπο μπορούμε ώστε να συνδράμουμε στον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης. Θα στηρίξουμε τον τοπικό συνεργάτη μας, ώστε να προβεί σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια εναντίον των υπευθύνων των επιθέσεων. Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να στηρίζουμε, μέσω της συνεργασίας μας μαζί τους, τους οδηγούς ταξί στην Ελλάδα, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που προσφέρει ο εγχώριος και διεθνής τουρισμός.», δήλωσε η Σαρίτα Βαρούχ, Γενική Διευθύντρια της Uber Greece.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v