Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μύκονος: Δέκα συλλήψεις για πάρτι με ναρκωτικά σε βίλα

Το πάρτι προβαλλόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ονομασία «Βutterfly». Οταν αποκαλύφθηκε η τοποθεσία που θα γίνει, επενέβη η αστυνομία.

Μύκονος: Δέκα συλλήψεις για πάρτι με ναρκωτικά σε βίλα

Ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν μετά από έφοδο αστυνομικών σε πολυτελή βίλα στη Μύκονο, που είχε μετατραπεί σε υπαίθριο κέντρο διασκέδασης.

Ύστερα από πληροφορίες της ασφαλείας Μυκόνου για το πάρτι που θα λάμβανε χώρα στη βίλα και θα γινόταν εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών από τους συμμετέχοντες, στήθηκε επιχείρηση και το Σάββατο το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε έφοδος, μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το εν λόγω πάρτι προβαλλόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram με την ονομασία «Βutterfly». Μάλιστα ο οργανωτής απέκρυπτε από τους συμμετέχοντες την ακριβή τοποθεσία του πάρτι για λόγους ασφαλείας.

Το Σάββατο, μέσω ανάρτησης, αποκάλυψε τον ακριβή τόπο. Αμέσως ενημερώθηκε η εισαγγελία Σύρου, η οποία έδωσε το «πράσινο φως» στους αστυνομικούς να κάνουν έφοδο στη πολυτελή βίλα, ώστε να ελεγχθεί ο οργανωτής και οι συμμετέχοντες αλλά και να αποκαλυφθεί αν θα γινόταν διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Από την έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκαν χάπια, μικροποσότητες ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης, καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.950 ευρώ. Παράλληλα η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δέκα ατόμων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v