Στη δικαιοσύνη δύο Βρετανοί για βιασμό 24χρονης στο Ρέθυμνο

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι ξύπνησε γυμνή σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμεναν οι δύο άνδρες. Ενημερώθηκε η βρετανική πρεσβεία.

Στη δικαιοσύνη δύο Βρετανοί για βιασμό 24χρονης στο Ρέθυμνο

Στη δικαιοσύνη παραπέμπονται δύο 19χρονοι Βρετανοί υπήκοοι, μετά από καταγγελία 24χρονης ομοεθνή τους, ότι τη βίασαν ενώ η ίδια ήταν υπό την επίδραση αλκοόλ.

Η 24χρονη κοπέλα που κάνει διακοπές στο Ρέθυμνο κατήγγειλε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ξύπνησε γυμνή σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμεναν οι δύο ομοεθνείς της.

Η ίδια ανέφερε ότι οι νεαροί εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να καμφθούν οι αντιστάσεις της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι οι δύο Βρετανοί βιντεοσκόπησαν τον βιασμό, καταγγελία που -σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων- ευσταθεί και έχει επιβεβαιωθεί από την αστυνομική έρευνα.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν την κατηγορία της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, η οποία ποινικά αντιμετωπίζεται όπως ο βιασμός.

Για το γεγονός ενημερώθηκε ήδη η βρετανική πρεσβεία, ενώ αναμένεται και η έκθεση του ιατροδικαστή που εξέτασε την κοπέλα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v