Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δολοφονία Κάρολαιν: Απορρίφθηκε η παραίτηση του Μπ. Αναγνωστόπουλου από την έφεση

Το ζήτημα της παραίτησης έχει ένα χρονικό περιθώριο που εξαντλείται στην έναρξη της συζήτησης της υπόθεσης, υπογράμμισε ο εισαγγελέας. Αποχωρούν από τη νομική του εκπροσώπηση οι συνήγοροί του.

Δολοφονία Κάρολαιν: Απορρίφθηκε η παραίτηση του Μπ. Αναγνωστόπουλου από την έφεση

Την παραίτηση του 35χρονου καταδικασμένου συζυγοκτόνου στην υπόθεση των Γλυκών Νερών από κάθε ένδικο μέσο ανακοίνωσε η εξουσιοδοτημένη συνήγορος του, με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας. Ο εισαγγελέας της έδρας ωστόσο, παίρνοντας λόγο, υποστήριξε ότι στο παρόν στάδιο, αυτό δεν είναι εφικτό.

“Το ζήτημα της παραίτησης έχει ένα χρονικό περιθώριο που εξαντλείται στην έναρξη της συζήτησης της υπόθεσης. Μετά από την έναρξη δεν επιτρέπεται η παραίτηση από την έφεση. Αυτό ορίζεται για να μην διακωμωδείται η διαδικασία και να μην γίνονται άσκοπες δικασιμοι. Ξέρετε καλά νομικά και το ξέρετε όλο αυτό. Άρα η δίκη θα πρέπει να συνεχιστεί” είπε ο εισαγγελέας.

Η συνήγορος του 35χρονου καταδικασμένου ισοβίτη απάντησε ότι σε κάθε περίπτωση, οι δυο δικηγόροι που τον εκπροσωπούσαν έως τώρα στη δίκη, παραιτούνται από την νομική του εκπροσώπηση.

Το δικαστήριο έχει αποσυρθεί για να αποφασίσει αν θα συνεχιστεί η δίκη. Άρα, είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί η δίκη, χωρίς εκπροσώπηση του κατηγορουμένου, τουλάχιστον στον παρόντα χρόνο. Ο 35χρονος δε μετήχθη από τις φυλακές στο δικαστήριο.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v