Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νεκρός 20χρονος από αστυνομικά πυρά ύστερα από καταδίωξη στη Λάρισα

Αστυνομικός πυροβόλησε θανάσιμα 20χρονο αλλοδαπό, ύστερα από καταδίωξη στην εθνική οδό. Ο δράστης κρατείται.

Νεκρός 20χρονος από αστυνομικά πυρά ύστερα από καταδίωξη στη Λάρισα

Νεκρός έπεσε 20χρονος αλλοδαπός μετά από καταδίωξη από αστυνομικούς στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, έξω από τη Λάρισα.

Αστυνομικοί έκαναν σήμα στο αυτοκίνητό του να σταματήσει, στα διόδια του Μεσοχωρίου, καθώς έλαβαν σήμα πως κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο με έναν επιβαίνοντα κινούνταν επί της εθνικής οδού.

Ο οδηγός αγνόησε τα σήματα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Ο οδηγός εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα αφού έπεσε πάνω σε τοίχο και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες αστυνομικοί πυροβόλησαν τον οδηγό.

Ο 20χρονος Σύρος είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους τον περασμένο Μάρτιο από το ειδικό αγροτικό σωφρονιστικό κατάστημα νέων Κασαβέτειας, όπου εξέτιε ποινή για διακίνηση μεταναστών. 

Ο αστυνομικός που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 20χρονο κρατείται, ενώ για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα ώστε να κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ, ΕΡΤ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v