Η ΕΛΑΣ γνώριζε 48 ώρες πριν για την άφιξη των Κροατών χούλιγκαν

Απόρρητα Πληροφοριακά Δελτία δείχνουν ότι Έλληνες και Κροάτες αστυνομικοί βρίσκονταν σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για την κάθοδο των μαχαιροβγαλτών από το Ζάγκρεμπ.

Η ΕΛΑΣ γνώριζε 48 ώρες πριν για την άφιξη των Κροατών χούλιγκαν

Οι αναλυτές της Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας γνώριζαν εδώ και δυο ημέρες ότι τουλάχιστον 100 Κροάτες χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, θα φθάσουν στην Αθήνα σε συνεννόηση με οπαδούς του Παναθηναϊκού και ενημέρωσαν όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ και μάλιστα εγγράφως όμως τελικά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την τραγωδία έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Τα απόρρητα Πληροφοριακά Δελτία που αποκαλύπτει το newsit.gr, δείχνουν το ζοφερό σκηνικό που θα ακολουθούσε και ουδείς εκ του αποτελέσματος κατάφερε να διαχειριστεί την ίδια ώρα μάλιστα που όπως αποδεικνύεται Έλληνες και Κροάτες αστυνομικοί βρίσκονταν για ημέρες σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για την κάθοδο των μαχαιροβγαλτών από το Ζάγκρεμπ.

Παράλληλα με δεύτερο ενημερωτικό σημείωμα οι αναλυτές της Καταπολέμησης Αθλητικής Βίας που φέρει χθεσινή ημερομηνία, ανέφεραν ότι στη Νέα Φιλαδέλφεια θα υπάρχει το βράδυ της Δευτέρας πλήθος φιλάθλων που έδειχνε ότι ο κίνδυνος ήταν μεγαλύτερος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v