Μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

«Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», το μήνυμα. Σε Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία και περιοχές της Στερεάς.

Μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Προειδοποιητικό μήνυμα του 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από τις βραδινές ώρες και για τo επόμενο 24ωρο, εστάλη στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης. Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη, λίγο νωρίτερα, και στα κινητά των κατοίκων σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα, προειδοποιώντας τους για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή τους από τις βραδινές ώρες σήμερα και για το επόμενο 24ωρο και καλώντας τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει:« Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες- κεραυνοί-χαλαζοπτώσεις) από τις βραδινές ώρες σήμερα και για το επόμενο 24ώρο σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επισημαίνει ότι αύριο Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου οι περιφερειακές ενότητες που θα επηρεαστούν περισσότερο από την κακοκαιρία είναι η Πιερία, η Ημαθία και η Χαλκιδική και υπογραμμίζει ότι «εξαιρετικά προσεκτικοί θα πρέπει να είναι όσοι μετακινούνται και στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, καθώς από απόψε το βράδυ και για το επόμενο 24ωρο προβλέπονται ισχυρές καταιγίδες, κεραυνοί και χαλαζοπτώσεις».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v