Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτακτη πτήση της Aegean για επαναπατρισμό Ελλήνων από το Μαρόκο

Αεροσκάφος Α320 θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο του Μαρακές τα ξημερώματα 02:10 (τοπική ώρα) της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου για να επιστρέψει στην Αθήνα. Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι για την ειδική πτήση μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Εκτακτη πτήση της Aegean για επαναπατρισμό Ελλήνων από το Μαρόκο

Η Aegean ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι θα πραγματοποιήσει έκτακτη, ειδική πτήση από το Μαρακές προς την Αθήνα για τον επαναπατρισμό των επιβατών της και όσων επιθυμούν να επιτρέψουν εκτάκτως μετά τον καταστροφικό σεισμό στο Μαρόκο.

Το αεροσκάφος Α320 που θα πραγματοποιήσει την ειδική πτήση θα αναχωρήσει χωρίς επιβάτες σε λίγες ώρες (Σάββατο, 23:00 τοπική) από την Αθήνα προς το Μαρακές και θα αναχωρήσει από το διεθνές αεροδρόμιο Μενάρα του Μαρακές τα ξημερώματα 02:10 (τοπική ώρα) της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2023 για να επιστρέψει στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας.

Όλοι οι επιβάτες που διαθέτουν ήδη εισιτήριο από το Μαρακές με προορισμό την Ελλάδα για τις προσεχείς ημέρες και επιθυμούν να επιστρέψουν εκτάκτως παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας στο (+30) 210 6261000, προκειμένου να αλλάξουν το εισιτήριό τους χωρίς καμία χρέωση.

Όλοι όσοι επιθυμούν να επιστρέψουν στην Αθήνα και δεν διαθέτουν εισιτήριο, μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από την ιστοσελίδα www.aegeanair.com, να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας (+30) 210 6261000 ή να επικοινωνήσουν με το Υπουργείο Εξωτερικών στο +30 210 368 1730.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v