Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοιχτά της Ραφήνας ακινητοποιημένο με 734 επιβάτες το Fast Ferries Andros

Είναι δεμένο από ρυμουλκά για λόγους ασφαλείας. Στους επιβάτες, που βρίσκονται στο πλοίο από το πρωί, μεταφέρονται τρόφιμα και φάρμακα. Δύτες επιχειρούν να κόψουν την μπλεγμένη αλυσίδα της άγκυρας, προκειμένου το πλοίο να ρυμουλκηθεί στο λιμάνι.

Ανοιχτά της Ραφήνας ακινητοποιημένο με 734 επιβάτες το Fast Ferries Andros

Στο αγκυροβόλιο του λιμανιού της Ραφήνας παραμένει από το πρωί με 734 επιβάτες το «Fast Ferries Andros», το οποίο στην προσπάθεια του να απεμπλέξει την άγκυρά του με άλλο πλοίο ακινητοποιήθηκε.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, το πλοίο έχει δεθεί από ρυμουλκά για λόγους ασφαλείας ενώ καταδυτικό συνεργείo κάνει προσπάθεια απεμπλοκής της αλυσίδας από την άγκυρα του άλλου πλοίου που τυλίχθηκε στην προπέλα του «Fast Ferries Andros», προκαλώντας την ακινητοποίησή του.

Πηγές από το Λιμενικό Σώμα επισήμαναν ότι οι δύτες θα επιχειρήσουν αυτή τη στιγμή να κόψουν την αλυσίδα της άγκυρας, προκειμένου το πλοίο να μπορεί να ρυμουλκηθεί στο λιμάνι.

Το «Fast Ferries Andros» είναι δεμένο από ρυμουλκά για λόγους ασφαλείας. Το Λιμενικό ανακοίνωσε επίσης ότι στους επιβάτες του πλοίου μεταφέρθηκαν τρόφιμα ενώ θα αποσταλούν και φάρμακα.

Το απόγευμα τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία Andros Queen, Θεολόγος Π και Superferry κατέπλευσαν στο λιμάνι του Λαυρίου αντί του λιμανιού της Ραφήνας για λόγους ασφαλείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v