Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αίσιο τέλος για τους 734 επιβάτες του Fast Ferries Andros

Με τη βοήθεια ρυμουλκού έδεσε τελικά στο λιμάνι της Ραφήνας το πλοίο που 18 ώρες νωρίτερα είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της... Ραφήνας, αλλά παρέμεινε ακινητοποιημένο στο αγκυροβόλιο γιατί μπλέχτηκαν οι άγκυρες.

Αίσιο τέλος για τους 734 επιβάτες του Fast Ferries Andros

Με ασφάλεια και με τη χρήση ρυμουλκού κατέπλευσε τη νύχτα στο λιμάνι της Ραφήνας το «Fast Ferries Andros» με 734 επιβάτες, που από το πρωί του Σαββάτου παρέμενε ακινητοποιημένο στο αγκυροβόλιο του λιμανιού λόγω εμπλοκής αλυσίδας άγκυρας άλλου πλοίου στην προπέλα.

Ειδικό συνεργείο ύστερα από τέσσερις ώρες ολοκλήρωσε με επιτυχία την επιχείρηση αποκόλλησης της αλυσίδας της άγκυρας από την προπέλα του πλοίου.

Το πλοίο παρέμενε στο αγκυροβόλιο της Ραφήνας από το πρωί και ήταν δεμένο από ρυμουλκά για λόγους ασφαλείας. Αργά το απόγευμα, στους επιβάτες του πλοίου μεταφέρθηκαν τρόφιμα και φάρμακα, ενώ τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία Andros Queen, Θεολόγος Π και Superferry, αντί της Ραφήνας, είχαν καταπλεύσει στο λιμάνι του Λαυρίου για λόγους ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι σήμερα από το Λαύριο αντί του λιμανιού της Ραφήνας έγινε η αναχώρηση του «Superferry» για Ανδρο, Τήνο, Μύκονο, ενώ από τη Ραφήνα έφυγε μόνο το «Superexpress» για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Ίο, Θήρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v