Κατέπεσε ελικόπτερο στη Βόρεια Εύβοια

(upd) Το πολιτικό ελικόπτερο, τύπου Α-109, φέρεται να εκτελούσε διαδρομή από Μαντούδι προς Βόλο. Κατέπεσε στην παραλία Αχλάδι, κοντά στην Αγία Αννα. Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούνται δύο άτομα.

Κατέπεσε ελικόπτερο στη Βόρεια Εύβοια

Σε εξέλιξη είναι έρευνες του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή Αχλάδι Ευβοίας για τον εντοπισμό του ιδιωτικού ελικοπτέρου που έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το ελικοπτέρο Α-109 απογειώθηκε σήμερα στις 8 το πρωί από το ελικοδρόμιο των Αφιδνών, στις 08:45 ο χειριστής ενημέρωσε ότι θα προσγειωθεί στο Μαντούδι Ευβοίας, στις 09:00 προσγειώθηκε και στις 10:13 απογειώθηκε. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χάθηκε η επικοινωνία του χειριστή και σήμανε συναγερμός στις υπηρεσίες της ΥΠΑ.

Στο σχέδιο πτήσης ήταν δηλωμένος ένας επιβαίνων, ο χειριστής του ελικοπτέρου, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται αναζητήσεις για δύο άτομα.

Οι κάτοικοι και η αστυνομία κάνουν λόγο για περίεργη συμπεριφορά του ελικοπτέρου στον αέρα, δηλαδή ότι άρχισε και έπαιρνε κλίσεις μέχρι που κατέπεσε στο νερό.

O Δήμαρχος Μαντουδίου δήλωσε νωρίτερα στην ΕΡΤ ότι το ελικόπτερο έπεσε στην παραλία Αχλαδίου. «Μπροστά από το σπίτι μου έχει πέσει, με ειδοποίησαν δικοί μου άνθρωποι και πάμε τώρα στο σημείο» ανέφερε ο κ. Γεώργιος Τσαπουρνιώτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v