Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον συνδετήριο κλάδο Λ. ΝΑΤΟ με Δυτική Περιφερειακή Λ. Αιγάλεω

Κλειστός λόγω προγραμματισμένων εργασιών θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ σήμερα έως τις 06:00 το πρωί αύριο, Πέμπτη, ο κλάδος στην κατεύθυνση προς Διυλιστήρια. Οι εναλλακτικές επιλογές.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον συνδετήριο κλάδο Λ. ΝΑΤΟ με Δυτική Περιφερειακή Λ. Αιγάλεω

Κλειστός λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 08/11/2023 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 09/11/2023 ο συνδετήριος κλάδος της Λεωφόρου ΝΑΤΟ με τη Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Αιγάλεω στην κατεύθυνση προς Διυλιστήρια.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να ακολουθήσουν παράκαμψη μέσω του κυκλικού κόμβου του Κέντρου Πάλης όπου θα αναστρέψουν και στη συνέχεια θα κινηθούν προς Διυλιστήρια. Προς διευκόλυνση των οδηγών η «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης του αυτοκινητόδρομου, θα εγκαταστήσει κατευθυντήρια σήμανση στην παράκαμψη.

Στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο και για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v