Επεσαν σοβάδες σε αίθουσα δημοτικού σχολείου στο Αιγάλεω

Αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί πέρυσι και σε άλλη αίθουσα του ίδιου κτιρίου. Ανησυχούν οι γονείς. Δεν υπήρξαν τραυματίες.

Επεσαν σοβάδες σε αίθουσα δημοτικού σχολείου στο Αιγάλεω

Ανάστατοι είναι οι γονείς των μαθητών του 19ου δημοτικού σχολείου Αιγάλεω ύστερα από περιστατικό πτώσης σοβάδων οροφής σε σχολική αίθουσα, χθες Τρίτη 14/11, λίγο πριν την λήξη του σχολικού ωραρίου.

Ευτυχώς από την πτώση της οροφής κανείς δεν τραυματίστηκε, καθώς τα παιδιά και ο εκπαιδευτικός είχαν βγει από την αίθουσα.

Πτώση σοβάδων και μέρους του ταβανιού είχε σημειωθεί και σε άλλη σχολική αίθουσα (μουσικής) του 19ου δημοτικού σχολείου Αιγάλεω πέρσι.

“Ως πότε η «τύχη» θα είναι με το μέρος μας ώστε να μην πέφτουν οι τοίχοι και τα ταβάνια στα κεφάλια των παιδιών μας; Ως πότε οι αρμόδιοι θα κωφεύουν στις εκκλήσεις μας, μη αναλαμβάνοντας τις τεράστιες ευθύνες τους;” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αιγάλεω.

“Τα επαναλαμβανόμενα γεγονότα εγείρουν ανησυχίες, διεγείρουν το κοινό αίσθημα και ενισχύουν την άποψη ότι υπάρχει, τουλάχιστον, εγκληματική αμέλεια που εκθέτει ανηλίκους και τους εκπαιδευτικούς σε ενδεχόμενο τουλάχιστον σοβαρής σωματικής βλάβης. Τα εποπτεύοντα Υπουργεία Εσωτερικών και Παιδείας οφείλουν να διερευνήσουν τα περιστατικά αμέσως, όπως επίσης και η Δικαιοσύνη” αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v