Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Χαλάει ξανά ο καιρός από αύριο

Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Μέχρι πότε θα διαρκέσει το νέο κύμα κακοκαιρίας.

Εκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Χαλάει ξανά ο καιρός από αύριο

Έως σήμερα αργά το απόγευμα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, ενώ νέα πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο το βράδυ, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία και το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 2/12.

Πιο συγκεκριμένα για σήμερα:

  • Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην ανατολική και νότια χώρα έως αργά το απόγευμα. Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν κατά τόπους οι Σποράδες, η Εύβοια, η ανατολική Στερεά, η ανατολική και νότια Πελοπόννησος και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.
  • Νέα πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός και θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας μας από αύριο το βράδυ και από τα δυτικά μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (6/12).

Πιο αναλυτικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Αύριο

  • Από το βράδυ στο Ιόνιο, την Ήπειρο και την Πελοπόννησο.
  • Τη νύχτα τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Σποράδες και τις δυτικές Κυκλάδες.

Την Τετάρτη

  • Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Εύβοια έως το μεσημέρι.
  • Στη Θεσσαλία (κυρίως τα ανατολικά τμήματα), τις Σποράδες, την Κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πιερία), τις Κυκλάδες και την Κρήτη έως αργά το απόγευμα.
  • Από το πρωί και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v