Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μία νεκρή από σύγκρουση ΙΧ με τραμ στο Φάληρο

Αυτοκίνητο που κινούνταν στη λεωφόρο Ποσειδώνος ξέφυγε από την πορεία του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε την άτυχη γυναίκα και έναν άντρα που νοσηλεύεται βαριά τραυματίας. Στη συνέχεια συγκρούστηκε με τον συρμό.

Μία νεκρή από σύγκρουση ΙΧ με τραμ στο Φάληρο

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της και ένας άντρας τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν ΙΧ αυτοκίνητο και συρμός του τραμ. Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι τα δύο θύματα του δυστυχήματος επέβαιναν στο αυτοκίνητο, στη συνέχεια διευκρινίστηκε από την ΕΛΑΣ ότι ήταν πεζοί που παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι κοντά στη στάση «Εδέμ», όταν αυτοκίνητο που κινούνταν στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, όπου παρέσυρε την άτυχη γυναίκα και τον άντρα και στη συνέχεια συγκρούστηκε με το τραμ.

Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, ενώ ο άνδρας που τραυματίστηκε βαριά διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v