Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bazaar για τα παιδιά της «Αμυμώνης» από G4S και 300 εταιρικούς συνεργάτες

Το παζάρι οργάνωσε η εταιρεία στα κεντρικά γραφεία της στις 15 Δεκεμβρίου. Στόχος η συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη αναγκών του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «Αμυμώνη».

Bazaar για τα παιδιά της «Αμυμώνης» από G4S και 300 εταιρικούς συνεργάτες

Tο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της οργάνωσε η G4S στα κεντρικά της γραφεία την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου. Φέτος, στόχος της ενέργειας ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «Αμυμώνη».

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της προσπάθειας η ενέργεια αυτή να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στη συγκέντρωση των απαραίτητων για το Σύλλογο πόρων, αλλά και στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού αναφορικά με το θέμα, φέτος η G4S ενεργοποίησε το δίκτυο των εταιρικών της πελατών μετατρέποντας τη διαδικασία σε phygital.

Με την αντίληψη πως η συνεργασία πάντα ωφελεί το αποτέλεσμα, η G4S ενημέρωσε σχετικά με τη δράση 300 επιλεγμένους εταιρικούς πελάτες του δικτύου της, διευρύνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής τους στο bazaar και απευθείας -online- προσφοράς τους, ανά εταιρεία, στις ανάγκες του Συλλόγου. Αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας αυτής ήταν το “physical” bazaar να συνδυαστεί με το “digital” με την κάθε συμμετέχουσα εταιρεία να λαμβάνει ένα αναμνηστικό γούρι του Συλλόγου για το νέο έτος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v