Θάνατος Όλιβερ-Άρειος Πάγος: Διπλή κατεπείγουσα εισαγγελική παραγγελία για έρευνα

Στην υπόθεση κακοποίησης μέχρι θανάτου του άτυχου σκύλου αναφέρονται δύο παραγγελίες της αντεισαγγελέως Αρείου Πάγου, κας Αναστασίας Μασούρα, προς τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Θάνατος Όλιβερ-Άρειος Πάγος: Διπλή κατεπείγουσα εισαγγελική παραγγελία για έρευνα

Δύο παραγγελίες της αντεισαγγελέως Αρείου Πάγου, κας Αναστασίας Μασούρα, προς τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, αναφέρονται στην υπόθεση της κακοποίησης μέχρι θανάτου, σκύλου στην Αράχωβα. Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι δύο παραγγελίες:

1) Προς κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς

Παρακαλούμε όπως ενεργήσετε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διακρίβωση τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων, όπως παράβαση των άρθρων 251, 252 ΠΚ, και τον εντοπισμό των δραστών σχετικά με τη διαρροή απορρήτων εγγράφων της δικογραφίας από την διενεργούμενη αστυνομική προανάκριση, όσον αφορά τον θάνατο του σκύλου ράτσας χάσκι με το όνομο Όλιβερ στην κωμόπολη της Αράχωβας στις 28-11-2023 και συγκεκριμένα της διενεργηθείσας πραγματογνωμοσύνης από τον καθηγητή Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. κ. Νικόλαο Παπαϊωάννου, ο οποίος μάλιστα προέβη σε συνεντεύξεις και σχολιασμούς επ' αυτής σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Συνημμένα σας υποβάλλομε δύο έγγραφα: α) δημοσίευμα-καταγγελία του δικηγόρου Αντωνίου Ζαπάντη.

β) δημοσίευμα της ιστοσελίδας Protothema.gr με θέμα: «Αράχωβα: Με παραίτηση απειλεί ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ - Καταγγέλλει καθυστερήσεις και διαρροές».

Ακολούθως να μας ενημερώσετε σχετικά.

Η Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Αναστασία Μασούρα

Κοινοποίηση: κ. Εισαγγελέα Εφετών Λαμίας

2) Προς κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς

Παρακαλούμε όπως διενεργήσετε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διακρίβωση τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ και την αναφορά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο περί υπάρξεως επικίνδυνης αγέλης σκύλων στην Αράχωβα. Ακολούθως να μας ενημερώσετε σχετικά.

Η Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Αναστασία Μασούρα

Κοινοποίηση: κ. Εισαγγελέα Εφετών Λαμίας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v