Κωνσταντίνος Μ. Φρουζής: co-CEO & Partner της ADUS

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον κ. Φρουζή στην εταιρεία μας, σε έναν τόσο δυναμικό και κρίσιμο ρόλο», επισημαίνει ο CEO και owner της ADUS, κ. Παναγιώτης Λουκέρης.

Κωνσταντίνος Μ. Φρουζής: co-CEO & Partner της ADUS

Η ADUS στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης και εξέλιξής της για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, προχώρησε στην αναβάθμιση του κ. Κωνσταντίνου Μ. Φρουζή σε co-CEO και Partner.

Ο κ. Φρουζής διατηρούσε τη θέση του Business Partner στην εταιρεία από το 2021. Αποτελεί ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της αγοράς με εμπειρία 35 ετών στους κλάδους FMCG, Λιανικού Εμπορίου, Τηλεπικοινωνιών, Φαρμακοβιομηχανίας & Υγείας και Ενέργειας. Είναι Χημικός Μηχανικός Πολυτεχνείου & Χημικός Πανεπιστημίου και κάτοχος τριών μεταπτυχιακών διπλωμάτων.

O CEO και owner της ADUS, κ. Παναγιώτης Λουκέρης, υποδέχεται τον κ. Φρουζή στο νέο του ρόλο και δηλώνει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον κ. Φρουζή στην εταιρεία μας, σε έναν τόσο δυναμικό και κρίσιμο ρόλο. Η νέα χρονιά μας βρίσκει με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και δυνατότητα για εξέλιξη εντός και εκτός συνόρων».

O Κωνσταντίνος Μ. Φρουζής

 

Η ADUS, εδώ και 15 χρόνια, παρέχει στις FMCG επιχειρήσεις εξειδικευμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες στους τομείς Πωλήσεων, Merchandising/Παραγγελιοληψίας και full in store promotions υπηρετώντας με επιτυχία το Business Model του “Outsourcing Commercial Services” σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης στον κλάδο των σουπερμάρκετ και του λιανικού εμπορίου τόσο στην Ελληνική όσο και στη Διεθνή Αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v