Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εβρος: Βγαίνουν στους δρόμους με τα τρακτέρ οι αγρότες

Οι προσυγκεντρώσεις των αγροτικών μηχανημάτων δηλώνουν την ετοιμότητα και πρόθεση που υπάρχει, ακόμα και για νέα διαμαρτυρία στο τελωνείο των Κήπων. Μπλόκα σε πολλές περιοχές προγραμματίζονται για το Σαββατοκύριακο.

Εβρος: Βγαίνουν στους δρόμους με τα τρακτέρ οι αγρότες

Βγαίνουν τα τρακτέρ στον Έβρο, με πρωτοβουλία των αγροτικών συλλόγων του νομού, που αποφάσισαν μέσα από συνελεύσεις που πραγματοποιήσαν να κλιμακώσουν τον αγώνα τους.

Στον βόρειο Έβρο θα στηθεί μπλόκο στη γέφυρα των Καστανεών Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, ενώ το απόγευμα θα βγουν τα τρακτέρ και στο Τυχερό, στον Πέπλο, στις Φέρες, στα Λουτρά και στην Αλεξανδρούπολη, όπως αποφάσισαν στη χθεσινή συνέλευσή τους οι αγρότες του νοτίου και κεντρικού Έβρου.

Οι προσυγκεντρώσεις των αγροτικών μηχανημάτων δηλώνουν την ετοιμότητα και πρόθεση που υπάρχει, ακόμα και για νέα διαμαρτυρία στο τελωνείο των Κήπων, η οποία ίσως γίνει την Κυριακή, αναλόγως και των αποφάσεων που θα ληφθούν στην πανελλαδική συνάντηση αντιπροσωπειών αγροτών, που πραγματοποιείται σήμερα στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης, στην οποία ο αγροτικός σύλλογος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει με δύο απεσταλμένους εκπροσώπους του.

Παρασκευή, στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Ερμής» του Διδυμοτείχου θα γίνει δεύτερη σύσκεψη του τοπικού αγροτικού συλλόγου, προκειμένου να αποφασιστεί εάν οι αγρότες της περιοχής θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις ενισχύοντας το μπλόκο των Καστανεών ή εάν θα προχωρήσουν σε ξεχωριστή κινητοποίηση.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v