Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξιχνιάστηκαν οκτώ υποθέσεις διάρρηξης σπιτιών στην Ανατολική Αττική

Σχηματίστηκε δικογραφία κατά των συλληφθέντων για συμμετοχή σε συμμορία που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση. Εκλεβαν και αυτοκίνητα.

Εξιχνιάστηκαν οκτώ υποθέσεις διάρρηξης σπιτιών στην Ανατολική Αττική

Στην εξιχνίαση 8 περιπτώσεων κλοπών σε σπίτια στην Ανατολική Αττική προχώρησε το τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού για συμμετοχή σε συμμορία που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 31χρονος μαζί με άλλα άτομα προέβαινε σε κλοπές από οικίες, δρώντας κυρίως σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

Σε κάποιες περιπτώσεις, ο 31χρονος αφαιρούσε, εκτός των υπολοίπων κλοπιμαίων, και τα σταθμευμένα οχήματα των ιδιοκτητών.

Στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., εντοπίστηκαν σε δύο σπίτια και συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί, ηλικίας 69 και 34 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ συνελήφθη και 42χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 2 εντάλματα σύλληψης για παράνομη μεταφορά μεταναστών.

Βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν πιστόλι, πρέσα για διάνοιξη θυρών, πλήθος κοσμημάτων και 11 κινητά τηλέφωνα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v