Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πυροσβεστική-Αστυνομία: Ποιοι πρέπει να καλούν στο 112 κι όχι στο 199 και το 100

Βλάβη στο δίκτυο τηλεφωνίας.

Πυροσβεστική-Αστυνομία: Ποιοι πρέπει να καλούν στο 112 κι όχι στο 199 και το 100

Στον ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης 112, αντί του 199 και του 100, θα πρέπει να τηλεφωνούν μέχρι νεωτέρας, οι πολίτες που θέλουν να καλέσουν την πυροσβεστική και την αστυνομία, στην περιφερειακή ενότητα των Σερρών και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οπως έκανε γνωστό η Πυροσβεστική, το ίδιο ισχύει όσον αφορά την υπηρεσία της και για τους πολίτες της Λήμνου.

Ειδικότερα το Πυροσβεστικό Σώμα σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Ανακοινώνουμε ότι, λόγω βλάβης στο δίκτυο τηλεφωνίας 199, στα Περιφερειακά Κέντρα Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, οι πολίτες θα πρέπει να καλούν στον Ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης 112.

Σε περίπτωση αποκατάστασης της βλάβης, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση". 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Ανακοινώνεται ότι λόγω βλάβης στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας των τηλεφωνικών κέντρων άμεσης επέμβασης «100» και των τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών παρακαλούνται οι πολίτες να καλούν στον Ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης «112» για άμεση επικοινωνία με τις τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για την παροχή οποιασδήποτε συνδρομής.

Σε περίπτωση αποκατάστασης της βλάβης, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ertnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v