Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρελάνς με νέα κατάληψη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου

Μέλη φοιτητικών παρατάξεων μόλις είδαν τις δυνάμεις των ΜΑΤ να αποχωρούν, προχώρησαν στην ανακατάληψη της Νομικής, τουλάχιστον μέχρι αύριο όταν και θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση στο τμήμα.

Ρελάνς με νέα κατάληψη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου

Υπό κατάληψη τελεί εκ νέου η Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης λίγη μόλις ώρα μετά την επέμβαση των ΜΑΤ στο κτήριο για την εκκένωσή του.

Μέλη φοιτητικών παρατάξεων μόλις είδαν τις δυνάμεις των ΜΑΤ να αποχωρούν, προχώρησαν στην ανακατάληψη της Νομικής, τουλάχιστον μέχρι αύριο (20/2) όταν και θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση στο τμήμα.

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίς το πρωί της Δευτέρας (19/2) η Ελληνική Αστυνομία εκκένωσε το κτήριο, απομακρύνοντας τους καταληψίες ώστε να προχωρήσει κανονικά η εξεταστική των φοιτητών.

Ο κοσμήτορας της Νομικής Σχολής, καθ. Παναγιώτης Γκλαβίνης, μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις» δήλωσε νωρίτερα σχετικά με την πρωινή επέμβαση των ΜΑΤ πως «Η επιχείρηση ήταν απολύτως ειρηνική και δεν συνελήφθη κανένας φοιτητής, που ήταν μέσα, απλώς άνοιξε το κτήριο κι αποδόθηκε στους νόμιμους χρήστες του».

Ωστόσο στη συνέχεια, φοιτητές προχώρησαν στην ανακατάληψη του κτηρίου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v