Καμπάνια ΓΣΕΕ-Απεργία 17 Απριλίου: Ακρίβεια στον θεό, μισθοί στα τάρταρα

Η ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου, γνωστή ως «Θεοπούλα», μιλά στην κάμερα για την εκτόξευση των τιμών και τις χαμηλές αμοιβές, στο πλαίσιο των δράσεων της Συνομοσπονδίας, που κορυφώνονται 17 Απρίλη με Γενική Πανελλαδική Απεργία.

Καμπάνια ΓΣΕΕ-Απεργία 17 Απριλίου: Ακρίβεια στον θεό, μισθοί στα τάρταρα

Με επισκέψεις κλιμακίων της ΓΣΕΕ σε κάθε νομό της χώρας αλλά και με videospot, ξεκίνησαν οι δράσεις της Συνομοσπονδίας οι οποίες θα κορυφωθούν με τη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ στις 17 Απριλίου.

Ήδη, συνδικαλιστικά στελέχη της Συνομοσπονδίας «οργώνουν» την Ελλάδα, ενημερώνοντας τους εργαζόμενους για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των συνδικάτων, επισκέπτονται χώρους εργασίας ενώ διανέμεται και έντυπο υλικό σε πλατείες και καταστήματα της κάθε πόλης, αναφέρει ανακοίνωση.

Κόρινθος, Καλαμάτα, Άργος, Σπάρτη, Ναύπακτος και Πρέβεζα είναι μέχρι στιγμής οι περιοχές όπου εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ καλούν δια ζώσης τους εργαζόμενους, σε ενωτική και μαζική συμμετοχή στη Γενική Πανελλαδική Απεργία της 17ης Απριλίου.

Η ενημέρωση των εργαζομένων εκτός από τις συνεντεύξεις τύπου γίνεται και μέσω videospot στα social media.

Η ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου, γνωστή ως «Θεοπούλα», μιλά στην κάμερα της ΓΣΕΕ για την ακρίβεια ενώ παράλληλα στα social media της Συνομοσπονδίας παίζει videospot με τίτλο «Η ακρίβεια στον Θεό και οι μισθοί στα τάρταρα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v