Βαρύ πρόστιμο άνω των €60.000 σε ιδιοκτήτρια 54 σκύλων!

Τα τετράποδα δεν διέθεταν ηλεκτρονική ταυτότητα και βιβλιάριο υγείας, ενώ ο χώρος όπου φιλοξενούνταν δεν εξασφάλιζε την ευζωία τους. Προηγήθηκαν καταγγελίες στη Λητή Θεσσαλονίκης.

Βαρύ πρόστιμο άνω των €60.000 σε ιδιοκτήτρια 54 σκύλων!

Φιλοξενούσε στο σπίτι της 16 σκυλιά και φρόντιζε άλλα 38 στο διπλανό οικόπεδο, στην περιοχή της Λητής Θεσσαλονίκης. Μετά από καταγγελίες για την ύπαρξη μεγάλου αριθμού ζώων συντροφιάς, αστυνομικοί του τμήματος Κορδελιού-Ευόσμου και Ωραιοκάστρου με τη συνδρομή δικαστικού λειτουργού και εκπροσώπου του Δήμου επισκέφθηκαν το σπίτι και διαπίστωσαν τον τεράστιο αριθμό σκύλων που φιλοξενούσε η γυναίκα. Ωστόσο, από την έρευνα προέκυψε ότι ο χώρος δεν ήταν καθαρός και δεν εξασφάλιζε την ευζωία των τετράποδων, οπότε και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από την έρευνα προέκυψε ότι τα 46 σκυλιά δεν διέθεταν ηλεκτρονική ταυτότητα και βιβλιάριο υγείας, επομένως επιβλήθηκε στην ιδιοκτήτρια των ζώων συνολικό διοικητικό πρόστιμο των 59.800 ευρώ. Για τα υπόλοιπα 8 σκυλιά επιβλήθηκαν πρόστιμα 10.400 ευρώ για έλλειψη βιβλιαρίου υγείας και παράλειψη εμπρόθεσμης σήμανσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v