Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρεις συλλήψεις μετά από αστυνομική επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Σε βάρος των τριών σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Τρεις συλλήψεις μετά από αστυνομική επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή των τριών ατόμων, ενός Αργεντινού, μιας Σουηδής και ενός Έλληνα, που εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, σε βάρος των τριών σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η προκαταρκτική εξέταση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Tα τρία άτομα είχαν προσαχθεί μετά από αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί (16/3) στην περιοχή του Ζωγράφου, και συγκεκριμένα στην Πανεπιστημιούπολη, για τους εμπρησμούς οχημάτων που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή. Η επιχείρηση έγινε σε κτίριο της φοιτητικής εστίας που βρίσκεται κοντά στο σημείο που έγιναν οι εμπρησμοί.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κράνη, κροτίδες κρότου λάμψης, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κοντάρια ενώ έγιναν 3 προσαγωγές υπόπτων οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι συλληφθέντες δεν είναι φοιτητές και μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν στοιχεία που να τους συνδέουν με τους εμπρησμούς στην περιοχή του Ζωγράφου. 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ, ΕΡΤ

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v