Σύλληψη μέλους της «Ομάδας Σύμπραξης Εκδίκησης»

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής που πραγματοποιήθηκε 27 Φεβρουαρίου, ακόμα έξι άτομα ενώ κατηγορούμενοι είναι και τέσσερα άτομα που βρίσκονται έγκλειστα σε φυλακές.

Σύλληψη μέλους της «Ομάδας Σύμπραξης Εκδίκησης»

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 38χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Αθηνών για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης».

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν μετά από αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου, ακόμα έξι άτομα ενώ κατηγορούμενοι είναι και τέσσερα άτομα, που βρίσκονται έγκλειστα σε φυλακές.

Στην συγκεκριμένη τρομοκρατική ομάδα αποδίδονται από την Αστυνομία πέντε τρομοκρατικές ενέργειες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, μια εκ των οποίων ήταν η αποστολή παγιδευμένου με εκρηκτική ύλη φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στις 12 Φεβρουάριου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v